Haberler

Çorum Belediyesi'nde ilave koronavirüs tedbirleri

Güncelleme:

Son günlerde artan koronavirüs vakalarına karşı Çorum Belediyesi de tedbirleri titizlikle uygulamaya devam ediyor.

Son günlerde artan koronavirüs vakalarına karşı Çorum Belediyesi de tedbirleri titizlikle uygulamaya devam ediyor.

Çorum halkının sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla belediye ekiplerince 24 saat devam eden hijyen ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra belediye hizmetlerinin sunulmasıyla ilgili de ilave tedbirler alınıyor. İş ve işlemlerin takibi için Çorum Belediyesi'ne gelen vatandaşların dışında belediye birimlerine ziyaretler de kabul edilmeyecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, son günlerde koronavirüs vakalarında görülen artış nedeniyle Çorum Belediyesi olarak bazı yeni tedbirler aldıklarını ifade ederek bu süreçte vatandaşlardan da virüs bulaşma riskine karşı daha hassas davranmalarını istedi.

İçerisinde bulunulan kritik dönemde öncelikli görevlerinin halkın sağlığı olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, "Maske, mesafe ve temizlik kuralına mutlaka uymalıyız. Koronavirüsün tamamen ortadan kalkacağı günlere bir an önce ulaşabilmek için tüm hemşehrilerimizi bu konularda daha duyarlı ve sabırlı olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

'Ödemelerinizi online yapabilirsiniz'

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, son günlerde artan koronavirüs vakaları nedeniyle bazı iş ve işlemlerin internet üzerinden online olarak yapılabileceğini söyledi. Vergi ve harç ödemeleri, su faturası tahsilatı gibi ödemelerin internet üzerinden de gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Aşgın, "Belediye birimlerine gelmeden de yapılabilecek iş ve işlemler internet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Bu konuda vatandaşlarımızın daha hassas davranmalarını diliyoruz." dedi.

'İstek ve şikayetleriniz için whatsapp hattı hizmetinizde'

Çorum Belediyesi Whatsapp İhbar Hattından her türlü istek ve şikayetlerin 24 saat boyunca ilgili birimlere iletilebileceğini vurgulayan Başkan Aşgın, "Bu salgın döneminde hemşehrilerimizden mümkün olduğunca kalabalık yerlerde bulunmamalarını rica ediyoruz. Belediyemizle ilgili tüm istek ve şikayetler 0501 100 19 19 numaralı whatsapp hattımızdan bizlere ulaştırılabilir." şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Halil İbrahim Aşgın Koronavirüs Whatsapp Çorum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title