Haberler

Çorum Ak Partili Uslu, Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı

Ak Partili Uslu, annesini son yolculuğuna uğurladı

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun Almanya'da vefat eden annesi Menşure Uslu, Çorum'un Alaca İlçesi'nde topağa verildi.

Yaklaşık iki aydır Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir hastanede tedavi gören 80 yaşındaki Menşure Uslu, 9 Nisan Cuma günü hayatını kaybetti. Menşure Uslu'nun cenazesi dün gece saatlerinde uçakla Ankara'ya buradan da karayolu ile Alaca İlçesi'ne getirildi. Cenaze törenine Salim Uslu, kardeşleri Halim ve Alim Uslu ile diğer aile fertlerinin yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, TBMM İdare Amirleri Ahmet Gündoğdu ve Tufan Köse, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Çorum Vali Vekili Adem Saçan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, milletvekilleri, belediye başkanları, çeşitli sendika, mesleki ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Menşure Uslu'nun cenazesi Alaca Merkez Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alaca Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salim Uslu AK Parti Almanya Çorum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Muzaffer esat:

Mekanı cennet olsun. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title