Haberler

Cornelia Diamond, ICCA Kongresi’ne Ev Sahipliği Yapıyor

Güncelleme:

Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Uluslar Arası Kongre Organizatörleri Birliği'nin (ICCA) Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak.

Doğal güzellikler içindeki konforlu ortamı, uçsuz bucaksız deniz manzarası ve iddialı mimarisiyle turizmin cenneti haline gelen Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, dünya kongre turizmine yön veren ICCA Genel Kurulu'na ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşıyor.

Gerçek lüksü sunan hizmet anlayışı ile fark yaratan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa böylelikle dünyanın en önde gelen turizm otoritelerini ağırlayacak.

Cornelia Diamond, Uluslar arası Kongre Organizatörleri Birliği'nin (ICCA) 2014 yılında Antalya'da yapılacak olan Genel Kurulu'na ev sahipliği yapacak.

Almanya'nın Frankfurt kentinde toplanan ICCA Yönetim Kurulu'nun yaptığı değerlendirme sonucu, dünya çapında 95 ülkeden kongre düzenleyicisi ve dünya kongre sektörüne yön veren 3 bin 500 profesyonelin katılacağı 2014 Genel Kurulu'nun Antalya'da yapılmasına karar verildi. ICCA 14. Genel Kurulu'nu ağırlamak için ABD'nin Houston ve Meksika'nın Monterrey kentleri ile yarışan Antalya, organizasyona ev sahipliği yapmaya hak kazandı.

Pırlanta kalitesinde tatil sunan Cornelia Diamond dünyanın en önde gelen kongrelerin yapıldığı toplantı merkezleri ile de haklı bir üne sahip.

Uluslar arası alanda aldığı sayısız ödülle dünya turizmine adeta damgasını vuran Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, turizmin 12 aya yayılarak en üst gelir grubundaki turistlerin ülkemize çekilmesinde öncü rolünü üstleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title