Haberler

Çorlulu Sporcu Türkiye Üçüncüsü

Önceki gün Burdur’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda boy gösteren Çorlu Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri ve Akspor Kulübü sporcusu Berat Umut Güloğlu, Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma davet edilme hakkı elde etti.

Önceki gün Burdur'da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'nda boy gösteren Çorlu Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri ve Akspor Kulübü sporcusu Berat Umut Güloğlu, Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma davet edilme hakkı elde etti.

Turnuvaya bu yıl ilk defa katıldıklarını belirten antrenör Abbas Taşdelen, başarılı sonuçlar aldıklarını ancak tecrübe eksikliğini hissettiklerini söyledi. Zamanla daha iyi başarılara imza atacaklarını belirten Abbas Taşdelen, "Önümüzdeki ay alt minikler Türkiye şampiyonası düzenlenecek ve bu şampiyonaya hazırlanıyoruz. Hedefimiz bu kez altın madalya ve Türkiye şampiyonluğu elde etmek. Katkılarından dolayı Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Türkiye Burdur Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title