Haberler

Çorlu Vergi Dairesi'ne Operasyon

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Çorlu Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne Düzenlenen 'Veren 06' Kod Adlı Operasyonda, Aralarında Vergi Dairesi Müdürü Ç.a.'nın da Bulunduğu 7 Kişi Gözaltına Alındı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çorlu Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne düzenlenen 'Veren 06' kod adlı operasyonda, aralarında Vergi Dairesi Müdürü Ç.A.'nın da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere gör,e 6 ay süren teknik takibin ardından Çorlu Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne şok baskın düzenleyen Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Vergi Dairesi Müdürü Ç.A., Vergi Dairesi memuru A.G., İstanbul Vergi Dairesi'nde çalışan ve aynı zamanda Çorlu Vergi Dairesi Müdürü olan Ç.A.'nın bacanağı A.Ö., Çorlu'da dericilik yapan T.Y., müteahhit Y.S. ve bir fabrikada işçi olarak çalışan F.G. gözaltına alındı.

"Rüşvet, irtikap, suç işlemek için teşekkül oluşturmak, 3628 sayılı yasaya muhalefet" suçlarından dolayı gözaltına alınan ve Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tutulan şahısların sorgularının sürdüğü kaydedildi. Şüphelilerle ilgili ek gözaltı süresi verildiği, tahkikatın tamamlanmasının ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edilecekleri belirtildi.

(EŞ-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title