Haberler

Çorlu Protokolü Muhtarlar ile Buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ülkemizde bu yıl ilk defa kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Çorlu mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ülkemizde bu yıl ilk defa kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Çorlu mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Muhtarlar Derneği ortak organizasyonu ile Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz, Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı, siyasi partilerin yöneticileri, Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek, Çorlu mahalle muhtarları, azaları ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşması Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek tarafından yapıldı. Yaptığı konuşmasında ülkemizdeki muhtarlık kurumu hakkında bilgiler veren Neşe Benek, ilk adım hizmet noktası olan muhtarların görevlerinin icra ederken karşılaştığı ekonomik sıkıntılar, çalışma statüsündeki belirsizlikler ve özlük haklarıyla ilgili sorunlara değinerek, ilgili konular hakkında milletvekilleri ve siyasilerden yardım beklendiğinin altını çizdi. Konuşmasının sonunda söz konusu etkinliğe katılan herkese ve katkılarından dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a teşekkür eden Başkan Benek, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek'in yaptığı açılış konuşmasının ardından sırasıyla konuşan Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan, Faik Öztrak ve Emre Köprülü ilgili etkinlik dolayısıyla mahalle muhtarları ve azalarıyla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ederlerken, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladılar.

Etkinliğin devamında Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından Kemalettin Mahallesi Muhtarı Ali Poyraz'a muhtarlık görevindeki 27. hizmet yılı dolayısıyla plaket takdim edilirken; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da mahallesinde atık yağların toplanması projesini başarıyla hayata geçiren Alipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Tezyürek'e Türkiye Çevre Koruma Vakfı adına plaket sundu. Söz konusu projeye destek veren çevreye duyarlı tüm Çorlu halkına teşekkür eden Başkan Baysan tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Muhtarlar Derneği organizasyonuyla düzenlenen etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken, Çorlu Mahalle Muhtarları Muhtarlar Günü dolayısıyla Çorlu Tarihi Belediye Binası bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundular. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Kılıç İsmail Ünal Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title