Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi tarafından yeni yıl öncesinde şehir merkezindeki cadde, sokak ve meydanları ışıklandırdı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki elektrik ekibinin, Omurtak Caddesi, Fabrika Sokak, İmaret Sokak, Şinasi Kurşun Caddesi, Selim Kahya Sokak, Kumyol Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Meydanı, Bağlar Kavşağı ve yeni mahallelerini ledlerle ışıklandırdığını söyledi.

Cadde ve meydanları süsleyen ledlerin yıldız, kar ve dekoratif yunus figürleri olduğunu ve  2016 yılına girmeye hazır olduklarını belirten Baysan, "Yeni yıl münasebetiyle şehir merkezinde yaptığımız çalışma belediye ekiplerimiz tarafından yapıldı. Estetik ışıklandırma sistemlerini kullanarak cadde ve meydanları yeni yıla hazırladık. Bu vesileyle halkımızın yeni yılını tebrik ederiz. Hep birlikte başarı ve mutluluklarla dolu bir yıl geçirebilmeyi diliyoruz" dedi.

Çorluspor 1947'e yardım yemeği

Tekirdağ Bölgesel Amatör Ligi 12. gruptaki mücadele eden Çorluspor 1947 Kulübü'ne gelir sağlamak amacı ile yardım yemeği düzenlendi.

Çorlu'daki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan kulüp başkanı Umut Güngör, Çorluspor 1947'nin köklü bir kulüp olduğunu ve her şeye rağmen yoluna devam ettiğini söyledi.

Sezon sonuna kadar 500 bin liraya daha ihtiyaçları olduğunu ve bu yemeği de ihtiyacın bir kısmını karşılamak için tertip edildiğini kaydeden Güngör, "Bu rakamlar bizler için büyük paralar değil ama artık herkesin Çorluspor 1947 için kolları sıvayarak elini taşın altına sokması gerek. Kulübümüzün sabit gelire ihtiyacı var. Bunu bir an önce sağlamamız gerek. Bu balomuza destek veren herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, bürokratlar, siyasiler ve Çorluspor 1947'ye gönül verenlerin katıldığı gecede ünlü sanatçı Coşkun Sabah da sahne alarak sevilen eserlerini seslendirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title