Haberler

Çorlu'daki Patlamada Metan Gazı Şüphesi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Meydana Gelen ve Aynı Aileden 1'i Bebek 6 Kişinin Yaralanmasına Neden Olan Patlamada Metan Gazı Şüphesi Üzerinde Duruluyor.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen ve aynı aileden 1'i bebek 6 kişinin yaralanmasına neden olan patlamada metan gazı şüphesi üzerinde duruluyor.

Geçtiğimiz günlerde Yeşiltepe Mahallesi Gökdelen Caddesi'nde gaz sıkışması sonucu meydana gelen tüp patlamasında 6 kişinin yaralanması sonrasında, olayla ilgili Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatılmıştı. Yapılan incelemede, metan gazı şüphesi üzerinde durulduğu öğrenildi. Evde büyük hasara yol açan patlama sonrası ev oturulamaz hale gelirken, yetkililer LPG gazının sıkışmasından dolayı meydana gelecek patlamada

bu kadar büyük hasarın olmayacağını belirtti. Şimdiye kadar gaz sıkışması sonucu bu kadar büyük hasar meydana geldiğini görmediklerini ifade eden yetkililer, "Metan gazı şüphesi üzerinde duruyoruz. Su ile gelmiş olabileceğini düşünüyoruz. Bina büyük hasar görmüş, incelemelerimizi en kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

Büyük hasar gören evin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle güvenlik şeridi çekilerek eve giriş çıkışlar yasaklandı. Patlama meydana gelen evde hasar tespit çalışmaları ise sürüyor.

(EŞ-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title