Haberler

Çorlu'da Yangın Paniği

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Eseçe Ormanı ile Bir Boya Fabrikasının Bulunduğu Ağaçlık Alanda Yangın Çıktı. Ormanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alınırken, Fabrika Yangının da İşçiler Alevlerin Lpg Tankına Ulaşmaması İçin Yoğun Çaba Sarf Etti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Eseçe Ormanı ile bir boya fabrikasının bulunduğu ağaçlık alanda yangın çıktı. Ormanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, fabrika yangının da işçiler alevlerin LPG tankına ulaşmaması için yoğun çaba sarf etti.

Edinilen bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında Çorlu Havalimanı arkasındaki Eseçe Ormanı ile Çorlu-Çerkezköy yolu üzerindeki Namık Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fabrikalar mevkiinde yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle ormanlık alanda çıkan yangın geniş alana yayıldı. Bölgeye Çorlu, Çerkezköy, Vize, Kırklareli itfaiye ekipleri ile Vize Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ormanlık alana gelen ekipler yangına iş makineleri yardımıyla müdahale etti.

Öte yandan, aynı saatlerde Fabrikalar mevkiindeki ağaçlık alanda çıkan yangın Sancak boya fabrikasına sıçradı. İşçiler, alevlerin fabrikanın depo kısmındaki LPG tankına sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Yangın söndürme tüpleri, kovalar ve hortumlarla müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

(EŞ-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title