Haberler

Çorlu'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Çorlu'da Meydana Gelen Trafik Kazasında D-100 Karayolunda Bisikleti ile Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Bir Kişi Kamyonetin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti. Kazada Bir Kişi İse Yaralandı.

Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında D-100 Karayolunda bisikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada bir kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Edirne istikametinden Çorlu yönünde seyreden H.T. (60) idaresindeki 34 FA 8995 plakalı kamyonet, Sağlık Mahallesi'ne geldiği sırada bisikleti ile önce, yola aniden fırlayan Veli Hocaoğlu'na (30), ardından da yol kenarında bekleyen Fatma Torun (58) isimli bayana çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola fırlayan Veli Hocaoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Fatma Torun ise 112 Acil Servis ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kazanın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan ve 142. Yıl Polis Merkezi'ne götürülen kamyonet sürücüsü H.T., adliyeye sevk edildi. Sürücünün kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi.

(EŞ-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title