Haberler

Çorlu'da Teröre Öfke

Hakkari'de terör örgütü üyelerince gerçekleştirilen ve 12 askerin şehit edildiği hain saldırı Çorlu'da tekbir sesleri ile lanetlendi. Türk bayrakları ile Atatürk Meydanı'nı dolduran yaklaşık bin kişi Gaziler Parkına kadar sloganlar, alkışlar ve ıslıklar eşliğinde yürüdü.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu Şubesi tarafından organize edilen protesto eylemine ellerindeki Türk bayrakları ile alanı dolduran kadın, erkek genç yaşlı yaklaşık bin kişi katıldı. Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde şehitler için saygı duruşunda bulunan vatandaşlar İstiklal Marşını da okuduktan sonra Gaziler Parkı'na doğru yürüyüşe geçti. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen vatandaşlara ev ve iş yerlerinin camlarına çıkanlar da alkışlar ve Türk bayrakları ile destek verdi. "Şehitler Ölmez

Vatan Bölünmez", Kahrolsun PKK", "PKK Gitmeli, Terör Bitmeli", "Bu Ülkeye Uzanan Eller Kırılsın", "Hepimiz Mehmetçik, Hepimiz Askeriz" şeklinde slogan atan grup DTP İlçe binası önüne geldiğinde ise bu kez "HADEP Dışarı" şeklinde slogan attı. Öfkenin küfre dönüştü anlarda ise vatandaşlar ıslıklarla hem küfürlerin önüne geçti hem de terör örgütünü protesto etti. Dev Türk bayrağının etrafında toplananlar zaman zaman da tekbir getirdi.

Trafiğe kapatılan Omurtak Caddesi boyunca yaklaşık 500 metre yürüyen bin kişilik grup Gaziler Parkı önüne geldiğinde hafta içinde düzenlenecek olan büyük eylemde buluşmak üzere olaysız biçimde ayrıldı.

(EŞ-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title