Haberler

Çorlu'da Camiyi Su Bastı

Çorlu'da Meydana Gelen Olayda, Patlayan Borudan Sızan Sular Reşadiye Camii'nin Bodrum Katının Suyla Dolmasına Neden Oldu. Caminin Halıları Kısmen Kullanılamaz Hale Geldi.

Çorlu'da meydana gelen olayda, patlayan borudan sızan sular Reşadiye Camii'nin bodrum katının suyla dolmasına neden oldu. Caminin halıları kısmen kullanılamaz hale geldi.

Reşadiye Mahallesi'nde yer alan ve mahalle ile aynı adı taşıyan caminin çevre duvarının hemen yanında bulunan su borusunun patlaması nedeniyle cami avlusu ve caminin bodrum katı sular altında kaldı. Cami cemaatinden Mustafa Orman, su sızıntısı nedeniyle halıların depolandığı bodrum katının sularla kaplandığını söyledi. Çorlu Belediyesi yetkililerine konuyla ilgili bilgi verdiklerini de söyleyen Orman, "Ancak ilgilenen olmadı desek yeridir. İlk gün haber verdiğimizde geldiler, 'saat geç oldu, yarın sabah geliriz' dediler. İkinci gün de yine defalarca kez aramamızın ardından geldiler. Bu kez de 'caminin içine müdahale edemeyiz, yapacak bir şeyimiz yok, ancak vanayı kapatırız' diyerek vanayı kapattılar ve camiden ayrıldılar" dedi.

Vananın kapatılması ile su sızıntısının durduğunu söyleyen Gürbüz Şancı ise "Vana kapatıldı bu kez de caminin suları kesildi. Artık kendi başımızın çaresine bakacağız ve sorunu çözmeye çalışacağız" diye konuştu.

(SŞ-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title