Haberler

Çorlu'da, Alışveriş Fuarı Düzenlenecek

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu alışveriş fuarının bölge esnafına ekonomik katkı sağlarken halkında bir çok marka ile uygun fiyatla buluşacağını açıkladı.

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu alışveriş fuarının bölge esnafına ekonomik katkı sağlarken halkında bir çok marka ile uygun fiyatla buluşacağını açıkladı.

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivil Toplum kuruluşlarının ortaklaşa desteklediği, 'Çorlu Alışveriş Fuarı ÇAF) fuarı ile ilgili olarak konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan,fuarın amacının bölge esnafına ekonomik katkı sağlayacağını söyledi. Volkan, Bizim buradaki amacımız bölgedeki tüm kurumları bir arada çalıştırabilmekti. Bu ÇAF projesi de bunun ilk adımlı olacak.(ÇAF) Çorlu Alışveriş Fuarı olarak geçiyor. Biz bölgemize sanayi olarak ticaret olarak gerçekten Türkiye ortalamasının üzerindeyiz.Bölge halkına çok önemli fırsatlar sunuyoruz.Amacımız bölge sunduğumuz fırsatları artık Türkiye'nin geri kalanına ve Türkiye'nin komşularına açıp kendilerine burada hem güzel vakit geçirmek hem de aynı zamanda uygun fiyata alış veriş yapma fırsatlarını sunmak.Bu fuarda bir çok sektör olacak.Tekstilden oyuncağı, tarımdan otomotive bütün Türkiye'yi ve komşu ülkelerimizi fuarımıza bekliyoruz. Tarihleri 30 Temmuz-5 Ağustos arası.Yeri Alış veriş merkezlerinden başlıyor tarım fuarının yapıldığı bölgeye kadardır.Geniş bir bölgemiz, çok aktivitemiz var. Çok keyifli bir fuar olacak tüm katılımcıları bekliyoruz.Burada beklenen hedefin yanı sıra hedefimiz Alış verişi artırabilmektir.Kişi sayısı gibi bir hedef koymadık kendimize. Kişi sayısına ulaşmak kolay.Burada amacımız alış verişi ön plana çıkarmak. O yüzden alış veriş yapmaya gelen ve keyifli zaman geçirmeye gelecek misafirlerimizi hedefledik. Hem bölge esnafımız için hem de diğer tarafta tüketicilerimize imkan sağlamaya çalışıyoruz.Güzel markalar var. Fırsat sağlayacak güzel markalarımız var. Gerçekten farklı ekonomik güzel ürünleri ekonomik fiyatta alınabilineceği bir fuar olacaktır. Biz çok heyecanlıyız dedi.

BULGARİSTANDAN GAZETECİLER ANLATILDI

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivil Toplum kuruluşlarının ortaklaşa desteklediği, Çorlu Alışveriş Fuarı(ÇAF) fuarının tanıtımı ile ilgili olarak Bulgaristan'dan gelen gazetecilere bilgilendirme yapıldı. Burada Bulgaristan'dan gelen basın mensuplarına fuarın gelecek olanlara sağlayacağı fırsatlar anlatıldı. Gazetecilerin sorularının cevaplanmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle toplantı sona erdi. - Çorlutekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title