Haberler

Çorlu'da Afişli Sayım Uyarısı

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çalışmaları Nedeniyle Vatandaşları Afişle Uyardı. Başkan Ersin İmzasını Taşıyan Uyarı Afişleri, Bilboard ve Mahalle Aralarına Asıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi çalışmaları nedeniyle vatandaşları afişle uyardı. Başkan Ersin imzasını taşıyan uyarı afişleri, bilboard ve mahalle aralarına asıldı.

Nüfusa Dayalı Kayıt Sistemi çalışmalarının devam ettiği Çorlu'da, kaçak sayımları önlemek amacıyla belediye tarafından şehrin çeşitli yerlerine uyarı afişleri asıldı. Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin'in imzasını taşıyan afişlerde, vatandaşın hizmetlerden yoksun kalmaması için Çorlu'da sayılmaları istendi. Afişlerde, "İlçemizde ikamet eden su, elektrik, telefon abone kaydı bulunanlar, ilk ve orta öğretimde çocuğu olan kişiler nüfus sayımında başka ilçe ya da kasabalarda yazılmaları durumunda ikametleri ilçe dışına çıkacağı için bu hizmetlerden faydalanamayacaklardır" ifadesi kullanıldı.

Uyarı afişlerinin şehrin birçok önemli noktasına asıldığı gözlendi.

(EŞ-CİN-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title