Haberler

Çorlu'da 2 Kaza 4 Yaralı

Çorlu'da dün gece meydana gelen 2 ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

Çorlu'da dün gece meydana gelen 2 ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kazaların ilki Silahtarağa Mahallesi Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi Selimiye Camii yakınlarında meydana geldi. Cadde üzerinde seyreden Mehmet A. idaresindeki 59 ZA 725 plakalı hususi otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya döndüğü kazada sürücü Mehmet A. ile araçta bulunan Önder A. yaralandı.

Yaralılar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemelerin ardından kazalı araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazanın ardından bir süre ulaşıma kapanan yol yeniden trafik akışına açıldı.

Çorlu'da meydana gelen ikinci kaza ise Tekirdağ yolu Çiftlikler Mevkii'nde meydana geldi. Çorlu'dan Tekirdağ yönüne gitmekte olan Ahmet U. yönetimindeki 59 RD 328 plakalı otomobil, sürücüsünün yola çıkan hayvana çarpmamak için manevra yapmasının ardından kontrolden çıktı ve tarlaya savruldu.

Kazanın ardından sürücü Ahmet U. ve Nermin U. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

(SŞ - )

23.04.2013 10: 11: 07

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title