Haberler

Çorlu Belediyesi Yeni Depo Yaptı

Çorlu Belediyesi'nin Hıdırağa Mahallesi'nde Bulunan Şantiyesinde, Fen İşleri Müdürlüğü Tarafından Kullanılmak Üzere Yeni Depo Yapıldı

Çorlu Belediyesi'nin Hıdırağa Mahallesi'nde bulunan şantiyesinde, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere yeni depo yapıldı.

Şantiyede bulunan mevcut deponun yanında kurulan yeni depo, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmaya başlandı. 540 metrekarelik alan üzerinde kurulan yeni depo, duvar ile ayrılmış iki bölümden oluşuyor. Deponun bir bölümü kereste malzemeleri ve çimentoların depolanmasında, diğer bölümü ise raf sitemiyle donatılarak çeşitli malzemelerin depolanmasında kullanılıyor. Depoda ayrıca ofis odaları ve çay ocağı da bulunuyor.

Depodaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılan ekipman, makine ve araç yedek parçaları, kereste, çimento ve boya malzemeleri depolanmaya başlandı. Bütün malzemeler yeni kurulan raflara sistematik bir şekilde dizilirken, stok giriş çıkışları da bilgisayar ortamında yapılıyor.

(KUN-CAM-MEK-MHD) - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title