Haberler

Cordon Cafe Gördes'e Renk Kattı

Gördes’de modern bir iş yeri daha hizmete girdi.

Gördes'de modern bir iş yeri daha hizmete girdi. Gördes Fatih Bulvarı'nda açılan Cordon Cafe artık müşterilerini bekliyor.

İşyerinin açılışını Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes İlçe Emniyet Amir Vekili Hüseyin Özsoy, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Ahmet Esen, Gördes Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kan ve Hikmet Gülcan yaparken vatandaşların da yoğun ilgisi dikkat çekti. Cafe İşletmecisi Halil Can halkın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Açılış kurdelesinin kesilmesi esnasında ilk konuşmayı yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes'e yakışır güzel, nezih bir işletmenin hayata geçtiğini söyledi. Akyol, "Bir süredir yapımı süren Cordon Cafe, adından da anlaşılacağı gibi, ilçe merkezinde güzel bir nezih bir ortam olarak halkın hizmetine sunuluyor. Bugün burada yapılacak olan bu açılış töreni ile ilçe ekonomisine canlılık katacak. İşletmenin ilçe tanıtımına da önemli bir katkısının olacağını düşünüyorum. İlçemize gelecek olan yerli ya da yabancı ziyaretçilerimizin mutlaka uğraması gereken bir mekan olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm Gördes'e ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra Akyol ve beraberindekiler ile vatandaşlar açılışı yapılan Cordon Cafe'nin tüm birimlerini gezdiler. Masraftan kaçınmayarak en ufak ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış ve hazır hale getirilmiş olan işletmenin bölgede ses getireceği ortak görüş oldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Akyol Ak Parti Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title