Haberler

"Çorbam Niye Geç Geldi" Diye Bağıran Saldırgan Silahla Ateş Açıp Masaları Kırdı

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde, çorbacıya kızan alkollü saldırgan "Çorbam niye geç geldi" diye bağırıp silahla ateş açtı ve masaları kırdı.Olay yerine gelen ekipler, saldırganı gözaltına aldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde, çorbacıya kızan alkollü saldırgan "Çorbam niye geç geldi" diye bağırıp silahla ateş açtı ve masaları kırdı.Yapılan ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şahsı yakalayarak silahıyla birlikte gözaltına aldı.

"ÇORBAM NİYE GEÇ GELDİ" DEYİP ATEŞ ETTİ

Olay, saat 02.30 sıralarında İsmet Paşa Mahallesi Hastane Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çorbacıya gelen Selçuk S. söylediği çorba geç geldiği gerekçesiyle iş yeri sahibine sinirlenerek "Çorbam niye geç geldi" diyerek belinden çıkarttığı ruhsatsız silahla bir el ateş etti.

SİLAHIN KABZASIYLA MASALARA VURARAK KIRDI

Silahı tutukluk yapan Selçuk S. elindeki silahın kabzasıyla masalara vurarak kırdı. Yapılan ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şahsı yakalayarak silahıyla birlikte gözaltına aldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Bafra 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Teksas:

ANAN TAM YAPAMAMIŞ ÇORBAYI ONDAN GECİKTİ

16
3
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

mal dolu samsun

14
1
yanıtYanıtla
Ebru:

Seytan insanlari bu sekil kandiriyor iste icki kumar kadin rahat durun islami yasayin yeter

7
2
yanıtYanıtla
hamza:

bu memlekete bir hayrın olsun edepli olun müslümcük cük cük

yanıt0
yanıt0
SAYENIZDE:

HERKESIN ISTEDIGI GIBI TAKILDIGI KANUNLARIN YOK SAYILDIGI SEHIR MAGANDALARININ MAFIA ÖZENTILERININ KAHRAMAN OLARAK LANSE EDILDIGI TV DIZILERINI GERCEK HAYAT SANAN BIR IFADEYLE VEYA DENETIM ADLI TAKIP FALAN GIBI SEYLERLE YIRTICAGINI BILEN MÜPTEZEL HIRBOLAR BIR OLAY YAPAYIMDA NAMIM YÜRÜSÜN HAVALARINA GIRIYORLAR BUNLARDA KARAKOL MAHKEME HAPIS KORKUSU KALMADI SEVGI SAYGI HÜRMET BITTI SOKAKLAR 1800 AMERIKASINA DÖNDÜ HUKUK VE ADALET UYGULANMADIKTAN SONRA ÜLKENIN YARISI POLIS JANDARMA OLSA NE YAZAR

7
0
yanıtYanıtla
hakan:

aynen öyle, , ne edep ne adap, ne saygı ne sevgi, yokkk

yanıt2
yanıt0
Gardiyyan Sanlises:

Oturmasini kalkmasini bilmeyen yobazlar cogaldi guzelim Ulkemizde.Icki nin bir Etkisi de Alkollu Insanlarin Ic dunyasini Karakterini disariya vurar.Sarapta gercekler ortaya cikar diye Romalilarin bir Sozu var.

5
1
yanıtYanıtla
artvinli:

tabiiki yapacak doğru hukuk sistemi olmadığında. şu hareketi gürcüstan, da yapan vatandaşı hemen aynı gün mahkemesini yaparlar paketleyip atarlar zindana en kısa 8 yıl sonra çıkar dışarı ama bizde aynı gün çık dışarı sonradan az bir ceza para ile kapat işi ondan sonra memleket böyle soytarılara kalsın

5
0
yanıtYanıtla
rizeli:

gariban çorbacı üzerinden prim yapmak istiyor mafya bozuntusu nam salacak şimdi

5
0
yanıtYanıtla
HOPALI:

galiba o çorbacı oranın yerlisi değil veya gariban kimsedir yoksa bafra gibi yerde mekanı dağıtacaksın ateş edeceksin, adamı mermi manyağı yaparlar

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title