Haberler

Çöpe Atma Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi, havaların soğuması ile birlikte önemli bir sosyal sorumluk projesine imza attı. Gençlik Liderleri ve Genç Gönüllüler Kulübü, 'Çöpe Atma Paylaş' sloganıyla yaban hayvanları için, doğaya ekmek bıraktı.

Birçok farkındalık projelerine imza atan Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri yine önemli projelere imza attı. Havaların soğuması ve kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte harekete geçen Palandöken Gençlik Merkezi yaban hayatı unutmadı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Genç Gönüllüler Kulübü, 'Çöpe Atma Paylaş' sloganıyla yaban hayvanları için, doğaya ekmek bıraktı. Palandöken Gençlik Merkezi'nin bu hareketi takdirle karşılandı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Genç Gönüllüleri yaban hayatı unutmadı. Kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde Palandöken Gençlik Merkezleri Genç Gönüllüleri 31 Ekim Dünya Tasarruf Gününde topladığı bayat ekmekleri doğada yaşayan yaban hayvanları için Palandöken Dağı'nın yamaçlarına bıraktı.

"Dünya Tasarruf Gününe dikkat çektiler"

Yapılan bu İyilik Ağacı faaliyeti ile hem doğadaki yaban hayvanları unutmayan Gençlik Liderleri ve Genç Gönüllüler Kulübü üyeleri, Dünya Tasarruf Günü'nde 'ihtiyacın kadar al, israf etme' hassasiyetine azami ölçüde dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

Erzurum'da 'Çöpe Atma Paylaş' sloganıyla yola çıkan Palandöken Gençlik Merkezi ve Genç Gönüllüleri soğuk havaya aldırış etmeden büyük bir duyarlılık örneği göstererek doğaya yem ve ekmek bırakarak, yaban hayatın beslenmesine katkıda bulundu. Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, 'Çöpe Atma Paylaş' sloganıyla başlatmış oldukları İyilik Ağacı faaliyeti kapsamında, yaban hayata destek için doğaya yem ve ekmek bıraktıklarını söyledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Ekmeği ihtiyacı kadar almak, israf etmemek insanın elinde.Üzerinde durulması gereken bayat ekmeğin ne yapılacağı değil ekmeğin ihtiyaç kadar alınıp tüketilmesi olmalı. Ekmeğin israf edilmemesi bilincini tüm fertlerimiz için bir yaşam biçimi haline gelmesinin özendirilmesine vurgu yaptı. Bu güzel etkinlikte emeği geçen Palandöken Gençlik Merkezi Liderlerine ve Genç Gönüllülere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Palandöken Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Genç Gönüllüler Kulübü üyeleri, anlamlı etkinliklerini dev Türk Bayrağı açarak kutladılar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Palandöken Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title