Haberler

    Control'ün kod adı Condor olan Multiplayer oyunu duyuruldu

    Güncelleme:

    Remedy Entertainment'ın yapıtlarında Condor kod adlı, Control evreni (ve ilişkisine göre Alan Wake) ile bazı ilişkilerde yer alacak olan, yaklaşmakta olan bir PvE oyunu var.

    Remedy Entertainment'ın yapıtlarında Condor kod adlı, Control evreni (ve ilişkisine göre Alan Wake) ile bazı ilişkilerde yer alacak olan, yaklaşmakta olan bir PvE oyunu var.

    Control

    Yaklaşan 4 oyunculu kooperatif PvE başlığı Condor kod adına sahip ve Remedy'nin tescilli Northlight motoru üzerine inşa edilecek. Remedy tarafından yakın zamanda imzalanan anlaşmada, 505 Games, bu çok oyunculu projeden elde edilen gelecekteki net gelirlerin yanı sıra geliştirme ve pazarlama yatırımlarını da paylaşacak (ilk geliştirme bütçesi 25 milyon Euro).

    Remedy Entertainment'ın yaklaşmakta olan Condor projesi şu anda PlayStation 5, Xbox Series S|X ve PC platformları üzerinde çalışmakta olan yeni nesil özel bir oyun olarak duyurulmaktadır.

    Northlight oyun motoru, Control ve Quantum Break'ten yaklaşmakta olan CrossFire X Story Mode'a kadar Remedy Entertainment'ın yazılım serisinin bel kemiği olmaya devam ediyor.

    Buna ek olarak, 505 Games ve Remedy Entertainment, gelecekte daha ayrıntılı olarak kararlaştırılacak olan daha büyük bütçeli bir Control oyunuyla Control serisini daha da genişletmek için üst düzey işbirliği şartlarını belirledi.

    Control ile ilgili ikinci, isimsiz bir oyun geliyor, ancak şu anda ayrıntılar az. Bunun Epic Games ile işbirliği içinde geliştirildiği söylenen AAA oyunlarıyla mı yoksa ekip için yepyeni bir şeyle mi ilgili olduğu hala bilinmeyen bir şey ancak ilerleyen zamanlarda oyunla ilgili daha fazla bilgiyi mutlaka öğreneceğiz.

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Gamegar Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title