Haberler

Compex Consumer 12. Uluslararası Tüketici Elektroniği Şovu 24-27 Mayıs'ta İstanbulda Gerçekleştirilecek

Rönesans Fuarcılık Tarafından Düzenlenen Compex Consumer 12. Uluslararası Tüketici Elektroniği Şovu, Bu Yıl Gelişen Yeni İçeriğiyle 24-27 Mayıs 2007 Tarihlerinde Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde Gerçekleştirilecek.

Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen COMPEX Consumer 12. Uluslararası Tüketici Elektroniği Şovu, bu yıl gelişen yeni içeriğiyle 24-27 Mayıs 2007 tarihlerinde Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Rönesans Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı H. İsmet Göksel, ülkemizin teknoloji ve bilişim alanında ilk ve en köklü fuarı olan COMPEX'in geride bıraktığı 25 yıl boyunca dünyada en hızlı gelişmelerin teknolojide yaşandığını ve COMPEX sayesinde ülkemizde bu konuya ilgi duyanların dünyadaki gelişmeleri yakından izlediğini belirtti. Tüketici elektroniğindeki gelişmelerin ve inovasyonların tüm dünyada insanların yaşam tarzını değiştirdiğinin altını çizen Göksel, yaşanan değişimlerin paralelinde COMPEX'in de teknoloji meraklılarının ve tüketicinin tercihlerine göre sürekli bir değişim ve gelişim çizgisi takip ettiğini sözlerine ekledi.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title