Haberler

Çomoğluları Derneği, AK Parti Erzurum Milletvekili Adaylarını Ağırladı

1 Kasım Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala AK Partili milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Erzurum milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, Çomoğluları Derneği'ni ziyaret ederek, 1 Kasım 'da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi destek istedi.

Ziyaret esnasında AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış'a 25. Dönem Ak Parti Erzurum milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu ve Ak Parti İl Başkanlığı temsilcileri eşlik etti.

Derneklerin kolektif ruhu ortaya çıkarma anlamında en uygun mecralar olduğunu, hükümet olarak da yine derneklere ve bütün sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini aktaran Yaptırmış, sözlerine şöyle devam etti; "Milletimizin 7 Haziran'da bize verdiği mesajı çok iyi anladık, analiz ettik ve seçim beyannamemizi buna göre hazırladık. AK Parti ile Erzurum'un geldiği ve geleceği nokta bellidir. Bizler AK Partililer olarak her zaman milletimizin sesine kulak verdik ve halkımıza hizmet etme şuurunda olduk."

AK Partili milletvekili adaylarının ve temsilcilerin derneklerine yaptığı ziyarettin kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini ifade eden Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı, Çomoğluları ailesi olarak Türkiye'de Çomoğluları adı altında 5 derneklerinin olduğunu ve bu derneklere kayıtlı 8 bin aile mensubunun bulunduğunu belirtti.

Başkan Yavuz Çomaklı, "Çomoğluları ailesi olarak AK Parti'nin 13 yıllık iktidarlığı süresince hep yanında olduk. Bundan sonraki zamanlarda da yine AK Parti'nin yanında olacağız ve Türkiye'nin yükselişinin devam edebilmesi için gereken desteği vereceğiz" dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Çomoğluları Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Türkiye'nin bugün sahip olduğu itibarı ve yükselişi AK Parti hükümetleri sayesinde kazandığına dikkat çekti ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemiz ve milletimiz bu günlerde çok kritik bir süreçten geçiyor. AK Parti ile yaşanılan bu yükselişin devam edebilmesi, Devletimizin yine bu son zamanlarda yaşanılan olumsuz gelişmeleri bertaraf edebilmesi, huzura ortamının yeniden tahsis edebilmesi için Çomoğluları ailesi olarak geçmişte olduğu gibi bugün de AK Parti'ye destek noktasında üzerimize düşeni yapıp, taşın altında elimizi koyacağız."

Ziyarette esnasında; Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Binali Çomaklı, Çomoğlu Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı Avukat Sefa Nur Çomaklı ve dernek üyeleri hazırda bulundu.

Program, birlikte toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Çomaklı Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title