Haberler

Çolak Cim Bom'a Göz Kırptı

Hollanda 2'inci Ligi'nde 2009/2010 Sezonunun En İyileri 'Altın Boğa' Ödülü İle Ödüllendirildi.

GENÇ FUTBOLCUDAN GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

Hollanda 2'inci Ligi'nde (Jupiler Leauge) 2009/2010 sezonunun en iyileri 'Altın Boğa' ödülü ile ödüllendirildi. Sezonun 'en iyi takım' ödülünü haftalar önce şampiyonluğunu garantileyen 'de Graafschap aldı. Aynı takımın antrenörlüğünü yapan Darije Kalezic ise, 'En başarılı antrenör' ödülüne layık görüldü. Bu yıl 2.ligde 25 gole imza atarak gol krallığı unvanını elde eden BV Veendam'ın 24 yaşındaki futbolcusu Michael de Leeuw, attığı gollerle '2.Lig Gol Kralı' ödülünü alırken, aynı zamanda aldığı oylarla 'Geleceğin Yıldız Futbolcusu' olarak seçildi. İkinci Ligde ki kulüp kaptanları ve antrenörlerin en fazla oyunu alan 34 yaşındaki Cambuur'un hücum futbolcusu Mark de Vries, 2.ligde 'Yılın En İyi Futbolcusu' seçildi.

HALİL ÇOLAK ADAYLAR ARASINDA

'Yılın En İyi Futbolcusu' ve 'Geleceğin Yıldız Futbolcusu' olarak her iki kategoride de yarışıp ilk iki futbolcu arasına girmeyi başaran 21 yaşındaki genç yetenek Halil Çolak'ın da katıldığı ödül töreni başkent Amsterdam'da gerçekleşti. 'Altın Boğa' ödülleri, sahiplerine, Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Bert van Marwijk, Ajax'lı futbolcu Demy de Zeeuw, FC Groningen'li futbolcu Theo Lucius ve Mukaveleli Futbolcular Derneği (VVCS) Başkanlığını yürüten eski futbolcu Danny Hesp tarafından verildi.

'ALTIN BOĞA'YI AZ FARKLA KAÇIRDI

Tören sonrasında DHA mikrofonlarına özel açıklamalar yapan Galatasaray'ın gündemindeki Go Ahead Eagles'li genç yetenek Halil Çolak, her iki kategoride yarışmanın kendisi için mutluluk ve onur verici olduğunu söyledi. Çolak, "İlk devrede sakatlığım yoktu. Çok başarılı maçlar çıkarmıştım. Fakat ikinci devre öyle olmadı. Bir türlü sakatlıktan kurtulamadım. Ama şimdi çok iyiyim. Eğer sakatlanmamış olsaydım kesinlikle her iki ödülü de alırdım" dedi.

HALİL ÇOLAK'TAN GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

Çolak, Galatasaray'a transferi konusundaki sorumuza ise, "Galatasaray'dan bugüne kadar bana resmi bir teklif gelmedi. Bu konuda hakkımda gazetelerde bazı şeyler yazılıp çiziliyor. Ama hiçbirinin aslı yok. Ben küçüklüğümden beri Galatasaray'ı tutarım. Her genç gibi bende tuttuğum takımın formasını tabii ki giymek isterim" diyerek Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title