Haberler

Çöl Sıcaklarına Karşı Havuzda Buz Keyfi

Büyükçekmece'de Çöl Sıcakları Nedeniyle Yüzme Havuzuna Gelen Vatandaşlar Buz Kalıplarıyla Serinliyor. Havuz Suyunu Soğutmak İçin Dökülen Buz Kalıplarının Üzerine Yatan Vatandaşlar, Serinlemiş Olmanın Tadını Çıkarttı.

Büyükçekmece'de çöl sıcakları nedeniyle yüzme havuzuna gelen vatandaşlar buz kalıplarıyla serinliyor. Havuz suyunu soğutmak için dökülen buz kalıplarının üzerine yatan vatandaşlar, serinlemiş olmanın tadını çıkarttı.

İstanbullular çöl sıcakları nedeniyle birbirinden farklı yollarla serinlemeye çalışıyor. Okulların da tatil olmasını fırsat bilen bazı vatandaşlar, kendilerine tatil yörelerine atarken şehir dışına çıkamayan vatandaşlar ise çareyi havuza gitmekte buluyor. Büyükçekmece'deki su oyunları merkezi Aqua Marin'e giden İstanbullu havuza dökülen buz kalıplarıyla serinlemeye çalışıyor. Serinlemek için havuzun bile yeterli gelmemesi nedeniyle getirilen buz kalıplarının üzerine yatan vatandaşlar, verilen hizmetten

memnun olduklarını belirterek, "Havalar çok sıcak olduğu için havuza geldik. Bugün buz kalıpları da geldi. Üzerine yatıyoruz. Ama hava o kadar sıcak ki zor serinliyoruz" dedi.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title