Haberler

"Çok yüksek riskli" Osmaniye'de karanfilli korona denetimi

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı'nca açıklanan korona virüs haritasında kırmızı renkle 'Çok yüksek riskli' kategoride yer alan Osmaniye'de sokağa inen Vali Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' olmasından dolayı kadın çalışanlara karanfil dağıttı.

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, 20-26 Şubat tarihleri arasında her 100 binde 145,13 vaka sayısı ile Osmaniye, kırmızı renkle 'Çok yüksek riskli' kategoride korona virüs haritasında yerine almıştı. Açıklanan son korona virüs haritasında vaka sayısında 100 binde 173,91 oranla yükselişe geçen Osmaniye'de Vali Erdinç Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık ile sokağa indi. Esnafı tek tek gezerek korona virüsle mücadelede destek isteyen Vali Erdinç Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olmasından dolayı da kadın çalışanların Dünya Kadın Günü'nü kutlayarak karanfil dağıttı. Vali Yılmaz'ın davranışından dolayı teşekkür eden kadın çalışanlar, korona virüsle mücadeleye tam destek verdiklerini söylediler.

Vali Erdinç Yılmaz, "Dinamik denetim sürecini bugün de sürdürüyoruz. Her günde sürdürmeye devam edeceğiz. Korona virüsle mücadelemizi aralıksız en etkin bir şekilde sonuçlanması arzusuyla denetimlerimize devam ediyoruz. Biz inşallah kurallara uyarak denetimlerimizi dinamik ve etkin bir şekilde sürdürerek korona virüsü ilimizden söküp atmak istiyoruz. Şuna yürekten inanıyorum ki Osmaniyeli hemşehrilerimle birlikte bunu başaracağız. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü başta şehit anneleri ve şehit eşleri olmak üzere Osmaniyeli kadınlarımızın ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Kadınlar Günü Koronavirüs Osmaniye Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title