Haberler

    Çok Yönlü Süper Marıo!

    Sezon başında Beşiktaş'ın İtalyan ekibi Fiorentina'dan kiralanan Alman forvet Mario Gomez, bu sezon gösterdiği performansla Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki en önemli kozu konumunda.

    SPORCOPE ANALİZ - Sezon başında Beşiktaş'ın İtalyan ekibi Fiorentina'dan kiralanan Alman forvet Mario Gomez, bu sezon gösterdiği performansla Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki en önemli kozu konumunda.

    Siyah beyazlı forma ile bu sezon 31 maça çıkan Alman golcü, bu mücadelelerde 20 gol atıp 5 asist yaparak Beşiktaş'ın en büyük hücum gücü oldu.

    Mario Gomez'in attığı gollerin ilginç özelliği ise çok yönlü bir şekilde atılması. Alman yıldız, 20 golünün 8'ini sol ayak, 7'sini sağ ayak, 4'ünü kafa ve 1 tanesini de penaltıdan kaydetti. Gomez'in sahip olduğu çok yönlü gol vuruşu özelliği, siyah beyazlı takımın gol atmasını kolaylaştıran en önemli unsur olarak göze çarpıyor.

    Rekora koşuyor!

    Mario Gomez bu sezon Süper Lig'de oynadığı 23 maçta 18 gol attı. Mario Gomez böylece Pascal Nouma ve Demba Ba'ya ait rekora ortak oldu.

    Beşiktaş adına bir sezonda en çok lig golü atan yabancı oyuncu unvanını Pascal Nouma 2000-01 sezonunda 24 lig maçında 18 gol ve Demba Ba geçen sezon 29 maçta 18 gol atarak almıştı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Pascal Nouma Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title