Haberler

Cinsel İlişki Sırasında Aşırı Zevkten Tek Gözünü Kaybetti

Güncelleme:

İngiltere'de bir adam, şiddetli bir cinsel tatmin yaşadığı esnada nefesini tuttuğu için gözüne giden damarlardan biri patladı. Talihsiz adam tek gözünü kaybetti.

İngiltere'de bir adam, şiddetli bir orgazmın ardından tek gözünü kaybetti. Gözünde bir kan damarı patlayan adamın 29 yaşında olduğu öğrenildi.

VAKA, TIP DERGİSİNDE YAKALANDI

İngiliz Tıp Dergisinde yer alan makaleye göre, tek gözününün görüşünü kaybettiğini fark eden adam acil servise başvurdu. İsmi açıklanmayan adamın, gözüne giden damarlardan birinin patladığı tespit edildi.

SEBEBİ VALSAVLA MANEVRASI

Sebebi ise valsavla manevrası adı verilen bir hareketti. Valsalva manevrası, solunum yolu kapalıyken orta kuvvette nefes vermeye çalışarak yapılan bir hareket. Solunum yollarının kapatılması, genelde ağzı kapatıp burnu bastırarak gerçekleştirilir. Bu hareket esnasında kulak zarında basınç hissedilir. Kabaca ağız ve burun kapalıyken dışa nefes vermeye çalışmak olarak da adlandırılabilir.

ORGAZM OLURKEN NEFESİNİ TUTTU

Bu baskı talihsiz adamın gözündeki kan damarının patlamasına sebep oldu. Hasta semptomların başlamasından önceki akşam şiddetli cinsel ilişki yaşadığını ve onu takip eden anlarda gözündeki görüşün yavaş yavaş kaybolduğunu belirtti.

Orgazm esnasında kasıtlı olmayarak valsavla manevrası yapan adamın, nefesini tuttuğu anlarda kaslarında bir sıkışma yaşadığı ve bunun damarlarına baskı yaparak patlamasına sebep olduğu açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cinsellik Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

Coşkun Nuri Alço:

O nasıl kariymis ve adamın her yerini patlatmış

36
26
yanıtYanıtla
Eser yağmur:

Zevkten ölmek bu olsa gerek

40
6
yanıtYanıtla
cemologgo:

tek gözü kalmış canavar:)))

40
3
yanıtYanıtla
mahmut:

allah ısla etsin

16
22
yanıtYanıtla
===:

ya ne alaka mal herif

yanıt0
yanıt0
anka:

tamammm

yanıt1
yanıt0
aga:

herifin gözü dönmüş

29
8
yanıtYanıtla
mal:

Kadın afetse demek ki

27
9
yanıtYanıtla
HACI ABUZER:

Şu 8 milyar nüfuslu küçük dünyada her türlü insan mevcut. . akıl ver ya rabbii

23
11
yanıtYanıtla
Nakres:

Adam şehvetin dibine vurmuş

20
7
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title