Haberler

5 ayrı suçtan aranan kişi jandarma operasyonuyla yakalandı

Güncelleme:

5 ayrı suçtan aranan kişi jandarma operasyonuyla yakalandıDENİZLİ'nin Honaz ilçesinde adam öldürme, adam yaralama, silahla tehdit gibi 56 ayrı suçtan dolayı yargılaması devam eden, 5 ayrı suçtan aranan ve 10 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 37 yaşındaki Fatih B.

5 ayrı suçtan aranan kişi jandarma operasyonuyla yakalandı

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde adam öldürme, adam yaralama, silahla tehdit gibi 56 ayrı suçtan dolayı yargılaması devam eden, 5 ayrı suçtan aranan ve 10 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 37 yaşındaki Fatih B., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), hakkında kasten öldürme, yaralama, silahla tehdit, uyuşturucu, dolandırıcılık, belgede sahtecilik, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme, hakaret gibi farklı suçlardan 56 ayrı devam eden yargılaması olan, 5 farklı suçtan  aranan, uzun süredir firari olan ve hakkında on yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Fatih B.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip başlatan JASAT timi, Fatih B.'nin saklandığı yeri tespit ettikten sonra Honaz İlçe Jandarma Karakolu ekipleriyle birlikte dün operasyon düzenlendi. Fatih B. kaçmaya çalışırken, yakalanıp gözaltına alındı. şüphelinin evindeki aramada 1 ruhsatsız tabanca ve 28 adet mermi ile 5 gram uyuşturucu madde metamfetamin ele geçirildi. Fatih B. jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Honaz Fatih Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title