Haberler

'Çocukluk Hayalimdi' Dedi, Gelini Almaya Tır'la Gitti

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde, nakliyatçı 24 yaşındaki İzzet Çetin, çocukluk yıllarında kurduğu "Bir gün evlenirsem düğün arabam TIR olacak" hayalini gerçeğe dönüştürdü. Çekin, müstakbel eşini almaya süslediği TIR'la gitti.

Yalvaç'ta çocukluğundan bu yana ağır vasıta araçlara ilgi duyduğunu, bu nedenle başka bir mesleğe yönelmediğini belirten Çetin, nakliyatçılık alanında çalışmaya başladı. Ağır vasıtalara olan tutkusunu daha küçük yaşlarda 'Bir gün evlenirsem düğün arabam TIR olacak' diyerek dile getiren İzzet Çetin, bu hayalini gerçekleştirdi.

Geçen perşembe günü 21 yaşındaki Emine Şekerci ile dünya evine giren İzzet Çetin, gelin alamaya nakliyat işinde kullandığı TIR'la gitti. Düğün sabahı kırmızı renkli TIR'ı elleriyle süsleyerek gelin arabasına dönüştüren İzzet Çetin, direksiyona geçti. İzzet Çetin, Debbağlar Mahallesi'ndeki evinin önünde 2 TIR ve 2 kamyonun yanı sıra çok sayıda aracın yer aldığı konvoy eşliğinde korna çalarak Zafer Mahallesi Orman Caddesi'ndeki kız evine gitti. Düğün aracı olarak süslü TIR'ı gören davetliler şaşırdı. Damat İzzet Çetin ve gelin Emine Şekerci, TIR ve kamyonlarında bulunduğu düğün konvoyuyla ilçe merkezinde kısa süreli tur attı. Gelin arabası olarak süslenen TIR'ı gören kent sakinleri de şaşırdı.

"HAYALİMDİ"

İzzet Çetin, nakliyecilik yaptığını hatırlatarak, "Hayatımın büyük bölümü bu TIR'ın üzerinde geçiyor. Çocukluğumdan beri bu işe hayran biriyim ve o yaşlarda böyle bir hayalim vardı. Hep 'Bir gün evlenirsem gelin almaya TIR'la gideceğim' diyordum. Sonunda hayalimi gerçekleştirdim. Çifte mutluluk yaşadım. Benden önce bir arkadaşım aynı şeyi yapmak istedi. TIR'ı benden istedi. Ama ilk benim hayalim gerçek olacak dedim ve vermedim" dedi.

"NASIL BİNECEĞİM?"

Düğün hazırlıkları sırasında bu düşüncesini eşi Emine'ye anlattığını belirten İzzet Çetin, "İlk başta çekindi. 'Ben gelinlikle TIR'a nasıl bineceğim' diyerek tereddüt etti. İkna etmeyi başardım" dedi. TIR'la babaevinden alınan gelin Emine Şekerci ise "İzzet bana bu isteğini söylediğinde açıkçası biraz tereddüt ettim. 'TIR'a nasıl bineceğim?' dedim. 'Sen merak etme, bindiririz' dedi. İkna oldum. Tabureye çıkarak rahatça bindim. Yol boyunca bizi görenler şaşkınlıkla baktı. Hatta cep telefonlarıyla çekim yapanlar oldu. Değişik bir şey oldu" diye konuştu.

Genç çift balayına TIR'la değil otomobille gideceklerini söyledi. - Yalvaçısparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzzet Çetin Yalvaç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title