Haberler

5 Çocukluk Arkadaşı Ölüme de Beraber Gitti

Güncelleme:

Çorum'da dün meydana gelen trafik kazasında ölen 5 gencin çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yapılan otopsinin ardından 5 arkadaşın cenazeleri yakınlarına teslim edildi. 4'ü son yolculuklarına uğurlandı.

LASTİĞİ PATLAYAN ARAÇ ÖNCE KAMYONA ARDINDAN TIR'A ÇARPTI

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde bir ekmek fırınında çalışan Yaşar Selvioğlu, Aykut Tıknazoğlu, Burak Emrali, iş çıkışı Erol Kaya ve 2 gün önce Kırıkkale'den Sungurlu'ya gelen arkadaşları Mevlüt Yılmaz ile dün buluştu. Bir araya gelen hepsi 22 yaşında olan 5 çocukluk arkadaşı, 19 EE 631 plakalı otomobille Çorum-Ankara karayoluna çıktı. Sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak karşı yöne geçti ve önce 56 yaşındaki Murat İstanbullu yönetimindeki kamyona çarptı, ardından da 51 yaşındaki Necmettin Damar yönetimindeki TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 çocukluk arkadaşı hayatını kaybetti. Ölen 5 gencin cenazeleri Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Mevlüt Yılmaz'ın cenazesi memleketi Isparta'ya gönderildi.


3 CENAZE AYNI ANDA KALDIRILDI

Aykut Tıknazoğlu, Burak Emrali, Yaşar Selvioğlu için Sungurlu Ulu Cami'de öğlen vakti cenaze namazı kılındı. Törene 2 bin kişi katıldı. Cenaze namazının ardından 3 arkadaş ilçe mezarlığında toprağa verildi.

HABER YAPARKEN, ÖLENİN KARDEŞİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Trafik kazasında ölenlerden Burak Emrali'nin gazeteci olan ağabeyi Cahit Emrali cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildi. Kaza bilgisini aldıktan sonra haber yapmak için dün olay yerine giden Cahit Emrali, olay yerinde kamerasıyla görüntü çekmeye başladı. Yaklaşık 20 dakika haber için çalışan Emrali, çıkarılan cesetlerden birinin kardeşi Burak Emrali'ye ait olduğunu polislerden öğrenince büyük şok yaşadı. Baygınlık geçiren Cahit Emrali'ye meslektaşları yardımcı oldu.

Ölen 5 gençten Erol Kaya'nın cenazesi ise Ulu Cami'de ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Kaya Sungurlu Çorum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

ALLAH Rahmet Eylesin. . .

20
0
yanıtYanıtla
melihmobilWeb@haberler.com:

Gençlerimize Allahtan rahmet dilerim. Ailelerinede baş sağlığı acı büyük. Arkadaşlar hız sınırlerına dikkat edelim. 90 kilometre hızla giden bir araçta lastik patlamasına karşı aracın kontrolü yüzde seksen daha kolay sağlanıyor bu tüm şoförlerin başına gelebilecek bir vaka unutmayalım kurallar bizim için birde illaki emniyet kemeri takalım. Acılı ailelerin acılarını paylaşıyorum.

14
1
yanıtYanıtla
ramazan bilbay manisamobilWeb@haberler.com:

CENABI ALLAH TAHSIRATLARINI AFFETSIN INSALLAH MEKANLARI CENNET OLSUN RABBIMIZ. ANNE BABA KARDES VE AKRABALARINA SABIRLAR IHSAN EYLESIN INSALLAH. MALESEF ATES DUSTUGU YERI YAKIYOR NE YAZIKKI :::::

13
0
yanıtYanıtla
çarşı65mobilWeb@haberler.com:

Bir yandan tebessüm ettim haberi okurken diğer taraftan gözlerim doldu. Rabbim hepinize rahmet eylesin.

12
0
yanıtYanıtla
Emre Mobil-IOS:

Allah SABIRLAR versin

10
0
yanıtYanıtla
Emre Dogan Mobil-IOS:

Allah gani gani rahmet eylesin

9
0
yanıtYanıtla
Turan çapanoğluMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin ecelin nerede ne zaman geleceği bilinmez

9
0
yanıtYanıtla
erol:

allah rahmet etsin

8
0
yanıtYanıtla
KadriMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin tamamen teknik sebepten kaynaklanan kaza mevla kimseye vermesin

8
0
yanıtYanıtla
ali Mobil-ANDROID:

cok aci

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title