Haberler

Çocuklarını Dilendiren Ailelere Operasyon: 7 Kadın Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Adana'nı Yüreğir ilçesinde, çocuklarını cami önleri ve sokaklara götürerek dilendiren ailelere yapılan polis operasyonunda 7 anne gözaltına alındı.

TEK TESPİT EDİLDİLER

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü özellikle cami önlerine çocuklarını getirip burada duygu sömürüsü yoluyla dilencilik yaparak para kazanan kadınlar olduğu bilgisine ulaştı. Polis, bu bilgi doğrultusunda cami etrafında önlem alarak kadınları tek tek tespit etti.

Çocuklarını Dilendiren Ailelere Operasyon: 7 Kadın Gözaltına Alındı

PARA CEZASI KESİLDİ

Yapılan tespitlerin ardından polis, zabıta ile birlikte operasyon için düğmeye bastı. Yapılan operasyonda polis, 7 anneyi gözaltına alırken dilendirilen 8 çocuk da koruma altına alındı. Bazı çocuklar yaşanan bu olaylar sırasında korkarak ağladı. Ağlayan çocukları annelerin yerine polisler sakinleştirmeye çalıştı. Bazı dilendirilen çocukların hala biberonla süt içtiği görüldü. Kadınlara Kabahatlar Kanuna göre 124'er lira idari para cezası verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

Memleketi Keko lar yetmiyor gibi birde suriyelileri yerlesdirdiler adana neyapsin nerde basi bos ac var suclu var geliyor adanaya yerlesiyor adanalilarda bikti bunlardan

2
5
yanıtYanıtla
LİLİ:

hay allahım . para cezası demişler . parayı ödemek için de dilencilik yapacaklar veya çalacaklar . ve çarkı dönmeye devam eder. . .

4
0
yanıtYanıtla
Evo20:

Bıktık bunlardan ufacık çocukları sıcak soğuk demeden gezdiriyorlar, geçen hafta birini dövecektim. Çocuk ''''anne ben okula gitcem neden beni gezdirip duruyon'''' diye bağırıyordu zorla okuldan almış dilendiriyor yanında. Anasını ayağımın altına alacaktım da sonra düşündüm bu kancığı insan sayıp bana ceza verirler diye bir şey demedim malum adaletimiz olunca.

4
0
yanıtYanıtla
MAKSAT MUHABBET:

MADEM O KADAR ÇOK PARAYA İHTİYACIN VAR ÇOCUKLARINI DİLENDİRİNCEYE KADAR GİT KENDİN BİR İŞTE ÇALIŞ NAMUSUNLA PARA KAZAN İNŞALLAH O ÇOCUKLAR SİZE GERİ VERİLMEZ DE SENDE KENDİ EMEKLERİNLE PARA KAZANMAYA ÇALIŞIRSIN. SİZİN GİBİ BEDAVACILAR OLDUKÇA GERÇEKTEN İHTİYACI OLANLAR HİÇ KİMSEDEN DESTEK GÖREMİYOR HERKESİ ARTIK DOLANDIRICI OLARAK GÖRÜYORLAR

4
0
yanıtYanıtla
Kamile:

Samsuna Istanbula el atin bi zahmet

2
1
yanıtYanıtla
Flaubert:

Bütün dilendirilen, dilenirken alet edilen çocuklar o masum küçükler hepsi devlet korumasına alınsa keşke :((

2
0
yanıtYanıtla
FEYZULLAH EMMİ:

2 gün sonra dışardalar.

1
0
yanıtYanıtla
gazeteci:

eğer çocuklar devlet korumasına alınmısa işte o çocuka güvenilmez bir kere maya bozuk kardeşim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title