Haberler

Çocuklarına Kardeş Geliyor

Zeynep Beşikçioğlu, Boşanmalarından Bir Ay Sonra Sinem Şen ile Evlenen Eski Eşi Efe Özal'ın Bir Çocuğu Daha Olacağını Açıkladı.

ZEYNEP BEŞİKÇİOĞLU, BOŞANMALARINDAN BİR AY SONRA SİNEM ŞEN İLE EVLENEN ESKİ EŞİ EFE ÖZAL'IN BİR ÇOCUĞU DAHA OLACAĞINI AÇIKLADI.

Sinem Hanım 4 aylık hamile

Efe Özal ile 15 yıllık evliliğini geçtiğimiz eylül ayında noktalayan ve bu evlilikten iki de çocuğu olan Zeynep Beşikçioğlu, Özal'ın yeni eşi Sinem Şen'in bebek beklediğini söyledi: 'Efe Bey'in eşi 4 aylık hamileymiş. Çocuklarımın bir kardeşleri daha olacak yani. Çocuklar duruma tepki göstermediler. Artık babalarının evliliğini kabullendiler.'

Hayatımda kimse yok

Zeynep Beşikçioğlu, boşanmasının ardından objektiflere birlikte yansıdığı erkeğin ise sevgilisi olmadığını söyledi: 'Boşandıktan sonra hayatıma kimse girmedi. O gün arkadaş grubu ile bir davete katılmıştık. Deri işi yapan arkadaşımla ben erken çıktım. Ama kapıda hiç soru sormadan fotoğraflarımızı çektiler. Hayatımda biri olursa inanın bunu açıklarım.'

Efe Özal, yıllar önce vefat eden sanayici Yaşar Şen'in kızı olan Sinem Şen ile geçtiğimiz ekim ayında Dubai'de evlenmişti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title