Haberler

Çocukların Namaz Dağı Eteklerinde Havuz Sefası

Şırnak'taki Namaz Dağı Eteklerine Yaptırılan Havuz, Çocukların Akınına Uğruyor. Hiç Bir Sosyal Etkinliğin Olmadığı Şehirde, Okulların Tatile Girmesiyle Birlikte Şırnaklı Çocuklar Günlerini Havuzda Yüzerek Geçiriyor.

Şırnak'taki Namaz Dağı eteklerine yaptırılan havuz, çocukların akınına uğruyor. Hiç bir sosyal etkinliğin olmadığı şehirde, okulların tatile girmesiyle birlikte Şırnaklı çocuklar günlerini havuzda yüzerek geçiriyor.

Terör ve işsizlikle anılan ve hiç bir sosyal etkinliğin bulunmadığı Şırnak'ta yaptırılan havuz, gençlerin ve çocukların uğrak mekanı haline geldi. Sıcaklığın 40-45 derece arasına olduğu Şırnak'taki Namaz dağı eteklerine yaptırılan havuzda, çocuklar yüzerek tatilin keyfini çıkartıyor. Muşüle Yayla Sosyal Tesisleri Havuzu'na akın eden çocuklar, ilk kez iyi bir yaz tatili geçirdiklerini söyledi.

Şırnak'ta bu tür sosyal tesislerin azlığından yakınan vatandaşlar, hafta sonlarını nasıl değerlendireceklerini bilemediklerini ve sıcaklarda soluğu Muşüle havuzunda aldıklarını ifade etti. Havuza eğlenmek ve serinlemek için geldiğini söyleyen Selami Özcan, "Şırnak'ta başka tesis olmadığı için buraya gelip havuzun keyfini çıkarıyorum. Eğlenmek için burası bire bir. Şehirde sosyal aktivitelerin yapılabileceği başka yerlerin de açılmasını istiyoruz" dedi.

(CB-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title