Haberler

Çocukları Diş Sağlığı Eğitimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezi Doktorları Tarafından Yürütülen Sağlık Kampanyası Çerçevesinde Çocuklara Ağız ve Diş Sağlığı Hakkında Bilgi Verilerek, Diş Fırçası ve Diş Macunu Dağıtıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezi doktorları tarafından yürütülen sağlık kampanyası çerçevesinde çocuklara ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi verilerek, diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Sağlık Haftası münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezi doktorları Benusen Çamaşırevi'nde fakir ve yoksul çocuklara ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi verilerek diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Çocuklara Diş Hekimi Tahir Tekeş dişlerin insan hayatındaki önemi, nasıl korunması gerektiği, sağlıklı dişlere sahip olabilmek için almaları gereken besinler ve diş fırçasının nasıl kullanılacağını anlatırken, bu gibi etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

(SK-AŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title