Haberler

Çocuklara Müjde

Bu Hafta 'Ninja Kaplumbağalar' Başta Olmak Üzere Dört Film Gösterime Giriyor

BU HAFTA 'NİNJA KAPLUMBAĞALAR' BAŞTA OLMAK ÜZERE DÖRT FİLM GÖSTERİME GİRİYOR

'Apocalypto'

Mel Gibson'ın yönettiği filmde Dalia Hernandez, Mayra Serbulo, Gerardo Taracena rol alıyor.

Aksiyon-Macera türündeki filmde Maya Uygarlığı İspanyol işgali altındadır. Bu büyük uygarlığın yöneticileri çöküşü engelleyebilmek ve işgalden kurtulabilmek için daha fazla tapınak yaptırıp, tanrılara daha fazla kurban vererek sorunları engellemeye çalışmaktadırlar.

Kurban olarak seçilen Jaguar Paw hayatından vazgeçmek istemez. Bu duruma karşı çıkar ve kaderiyle yüzleşir.

'Altın Çiçeğin Laneti'

Yimou Zhang'ın yönettiği filmde Jay Chou, Yun-Fat Chow, Li Gong rol alıyor.

Aksiyon - dram türündeki film 10'uncu yüzyılda Çin'de, Kral (Yun – Fat Chow), Kraliçe (Li Gong) ve üç oğlunun hikâyesini anlatıyor. Filmde, güç dengelerinin nasıl kolayca altüst olabileceği gözler önüne seriliyor. İhanet, yalanlar ve tutku, Kralı Kraliçeye, babayı oğullarına düşürüyor.

'Söz ve Müzik'

Marc Lawrence'ın yönettiği filmde Hugh Grant, Drew Barrymore , Scott Porter rol alıyor.

Duygusal-komedi türündeki filmde Alex Fletcher, 80'lerin pop starıyken bugün, panayırların ve eğlence parklarının nostalji stantlarında şarkı söylemek zorunda kalan, işi bitmiş bir müzisyendir.

Karizmatik ve yetenekli Alex, pop divası Cora Corman'ın ona bir şarkı yazıp kendisiyle düet yapması teklifinde bulunmasıyla piyasaya geri dönme şansı elde eder; ancak bir sorun vardır: Alex yıllardır tek bir şarkı bile yazmamıştır, aslında hiç şarkı sözü yazmamıştır…

Ama birkaç gün içinde bir hit şarkı çıkarmak zorundadır. Alex'in tuhaf bir çekiciliğe sahip çiçekçisi Sophie Fisher'ın sözcükleri kullanmadaki becerisi, şarkı yaratmakta sorun yaşayan Alex'te bir ışık yakar.

Yeni şöhret olmuş romancı Sloan Cates'le yaşadığı kötü ilişkinin yaralarını sarmakla uğraşan Sophie ise herhangi biriyle, hele hele bağlanma konusunda fobi yaşayan Alex'le işbirliği yapmaya isteksizdir.

'Ninja Kaplumbağalar'

Kevin Munroe'nun yönettiği film animasyon türünde.

Son maceralarında düşmanları Shredder'ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan Ninja Kaplumbağalar, hayatlarını kazanmak için ayrı ayrı yollara sapmışlardır.

Leonardo, ustaları Splinter'ın isteği üzerine bir dünya turuna çıkmış, ancak bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilerek geri dönmemiştir.

Raphael gecce olduğnda adi suçluların peşine düşen başına buyruk, maskeli bir kahramana dönüşmüştür. Michaelangelo partilerde çocukları eğlendirmeye başlamış, Donatello ise bir teknik destek hattında çalışmaya başlamıştır.

Tüm bunlar olurken, usta Shredder New York'ta gerip olayların başgösterdiğini fark eder.

Bir teknoloji şirketinin sahibi zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalmış bir orduyu tekrar hayata geçirip tüm dünyayı ele geçirmeyi hedeflemektedir.

Üstelik, kaybettiği ustası Shredder'ın izinden giden Karai ve Foot Klan'ın da desteğini yanına almıştır. Ninja Kaplumbağalar; tekrar bir araya gelip kötülere karşı tek yumruk halinde savaşabilmesi için, eski dostları April ve Casey Jones'un da desteğine başvuracaktır.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title