Haberler

    Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin Brush

    Ağız ve diş sağlığımız için dişlerimizi günde en az iki kez fırçalamamız gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. Fakat özellikle çocuklara bu alışkanlığı kazandırmak her zaman kolay olmuyor. Halbuki, diş fırçalamak gibi hayat boyu sürmesi gereken alışkanlıkların küçük yaşta kazanılması önemli. Bunun için de bu önemli ama sıkıcı rutinleri biraz daha eğlenceli hale getirmek gerekiyor. Örneğin müzikli bir diş fırçasına büyük ihtimalle her çocuk bayılacaktır. Benjamin Brush, diş fırçalamayı müzik yardımıyla daha eğlenceli hale getiriyor.

    Benjamin Brush nedir?

    Bejamin Brush, ailenin tüm üyelerinin günde iki defa, iki dakika boyunca diş fırçalaması için tasarlanmış dünyadaki ilk entegre müzik depolama özelliğine sahip elektrikli diş fırçası. Hem IOS, hem de Android için mobil uygulaması bulunan cihazın kitaplığında, Beethoven'dan Jusin Bieber'a kadar yüzlerce farklı şarkı bulunuyor. Siz dişlerinizi fırçalarken alet de seçtiğiniz şarkıyı iki dakika boyunca çalıyor. Ayrıca her otuz saniyede bir titreşim göndererek, ağzınızdaki farklı bir bölgeye geçmeniz gerektiğiniz size hatırlatıyor.

    Yalnız, telif hakları nedeniyle, seçtiğiniz şarkıları sistem üzerinden satın almanız gerekiyor. Fırçanın maalesef Apple Music ya da Spotify gibi uygulamalarla çalışacak kadar güçlü bir bataryası yok. Ama Benjamin Brush'ın üreticileri, şarkılar için kendilerine ait bir abonelik sistemi kurmayı planladıklarını da belirtiyorlar. Mobil uygulama müzik dışında diş fırçalama rutinlerinizi kaydedip buna göre size puanlar vererek, bu işi bir oyuna dönüştürüyor.

    Hem eğlenceli, hem de sağlıklı

    Benjamin Brush diş fırçasının içinde iki adet değiştirilebilir fırça başlığı bulunuyor. Sonic Vibe teknolojisi sayesinde, alet dakikada binlerce titreşimle ağızınızı daha iyi temizlemenizde size yardımcı oluyor. Yetişkinler ve çocuklar için olan büyük fırça başlığının dışında Benjamin Brush'ın yeni diş çıkarmaya başlayan bebekler için özel olarak tasarlanan ponpon fırçası da var. Her yöne dönebilen bu fırça sayesinde, anne babaların bebeklerinin dişlerini temizleyebilmesi çok daha kolay bir hale geliyor.

    Fırçalar da, çoğu diş fırçasındaki gibi naylon değil, silikondan imal edilmiş. Silikon, yumuşak yapısıyla da dişlerinize ve diş etlerinize zarar vermediği gibi, bakteri üremesini de önlüyor. Çoğu diş fırçasının her üç ayda bir değiştirilmesi gerekirken, bu silikon başlıklar bir yıl kadar kullanılabiliyor. Ürün, tamamen su geçirmez. USB kablosuyla şarj edilebiliyor ve ortalama kullanımla (günde 2 kere, 2 dakika) şarjı 10-12 gün boyunca dayanıyor.

    Ocak 2017'de ortaya çıkan Benjamin Brush, tasarım, araştırma, prototip üretimi ve test aşamalarını başarıyla geçmiş durumda. Her şey yolunda giderse, dağıtımının 2018'in Mart ayında başlaması planlanıyor.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Beethoven Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title