Haberler

Çocuklara Cinsel Taciz ve Tecavüze Yeltenen Bir Kişi Yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamaya Göre 14 Ağustos Tarihinde Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde Küçük Yaşta Bir Kız Çocuğunun Cinsel Tacize Uğraması ile İlgili Olarak Yapılan Operasyonda K. A. İsimli Kişi Çizilen Robot Resimden Yola Çıkarak Yakalandı. Olayla İlgili Olarak Soruşturmayı Genişleten Polis, Değişik Tarihlerde Aynı Yerde 3 Ayrı Cinsel Taciz ve Tecavüze Teşebbüs ...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 14 Ağustos tarihinde Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde küçük yaşta bir kız çocuğunun cinsel tacize uğraması ile ilgili olarak yapılan operasyonda K. A. isimli kişi çizilen robot resimden yola çıkarak yakalandı. Olayla ilgili olarak soruşturmayı genişleten polis, değişik tarihlerde aynı yerde 3 ayrı cinsel taciz ve tecavüze teşebbüs olayının gerçekleştiğini belirledi. K. A. 'dan alınan DNA örneklerinin incelenmesi sonucunda bölgede meydana gelen 10 farklı cinsel taciz ve tecavüze teşebbüs olayının da DNA örnekleriyle örtüştüğü tespit edildi. DNA örneklerinin tespitinden sonra K. A. yapılan sorgulamasında 10 olayı da kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti. Hakkında 10 ayrı çocuğa cinsel taciz ve tecavüze teşebbüs suçundan dosya hazırlanan K. A. , Gaziosmanpaşa Adliyesine sevk edildi. Polis K. A. 'nın saldırıya uğrama ihtimaline karşılık yoğun güvenlik önlemi aldı. Gaziosmanpaşa Emniye Müdürlüğü binasından çıkartılan K. A. , zırhlı bir polis aracına bindirilerek polis eskortuyla 2 farklı yol güzergahı değiştirilerek adliyeye getirildi. Adliye önünde de resmi ve sivil polisler tarafından geniş güvenlik önlemleri altında savcılığa çıkartıldı. Şüphelinin savcılıktaki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title