Haberler

Son dakika haberi | Yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlara destek için denize girdiler

Güncelleme:

Son dakika genel haberi... Yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlara destek için denize girdiler Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan çoğunluğu İngilizlerden oluşan yerleşik yabancı vatandaşlar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için Çalış Plajı'nda değişik kostümlerle denize girdi.

Yardıma muhtaç çocuklar ve hayvanlara destek için denize girdiler

MUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan çoğunluğu İngilizlerden oluşan yerleşik yabancı vatandaşlar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için Çalış Plajı'nda değişik kostümlerle denize girdi.

Çalış Children, Charity Animal Aid adlı derneklere maddi destek sağlamak amacıyla bir araya gelen çoğunluğu İngiliz yerleşik yabancılar, yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanlarına bağış toplamak için renkli kostümlerle suyun soğukluğuna aldırmadan dakikalarca denizde yüzdü. Çok sayıda vatandaş ise bu anı cep telefonlarıyla kaydetmek için birbirleriyle yarıştı.

Giydikleri renkli kostümlerle Çalış Sahili'nde bir araya gelen İngiliz uyruklu yerleşik yabancılar, denize koşarak hem yeni yılı kutladılar, hem de yardıma muhtaç Türk çocuklarına ve sokak hayvanlarına destek için denizde yüzdüler. Çalış Çocuklara Yardım Derneği organizasyonu için bir araya gelen yerleşik yabancılar, yardıma muhtaç çocuklar, engelli çocuklar ve sokak hayvanları için bağış topladı.

Kimi İngiliz uyruklu vatandaşlar kovid-19 aşı uygulamasının yaptırılması, kimide denize maske ve eldivenlerin atılmamasına dikkat çeken kıyafetler giyerken, kimi dansöz kimide noel baba ve çizgi film karakterli kostümlerle denize koşarak Ocak ayının ilk gününde yeni yılı kutlayıp, anlamlı bağışta topladılar.

15 yılıdır Fethiye'de yaşayan Dernek başkanı Cathy Harrower geleneksel hale getirdiğimiz organisazyonu bu yılda gerçekleştirdik. 22 katılım oldu etkinliğe katılanların giydikleri ilginç kostümlerde 5 dakika denizde kaldılar. Harrower, "Buradan toplanan paralar, yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçları ve sokak havyaları için harcanıyor. Etkinliğe katılım her geçen yıl daha da artıyor yaklaşık 8 bin TL'lik yardım toplamayı umut ediyoruz" dedi.

Uzun yıllardır Fethiye'de yaşayan İngiliz uyruklu Desre Sarıoğlu "Çocuklara yardım için denize girdiklerini giydiği kostümlede maske, eldiven ve diğer atıkların denize ve yerlere atılmamasına dikkat çektiğini" ifade etti.

İngiliz uyruklu Emma Loftıng ise "çocuklara ve hayvan derneklerine para toplanmasına destek olmak için denize girdik, deniz soğuktu ancak eğlenceliydi" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fethiye Muğla Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title