Haberler

Çocuklar parklarda güneşli havanın tadını çıkardı

Güncelleme:

Çocuklar parklarda güneşli havanın tadını çıkardı Bolu'da, sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırılan 0-14 yaş grubu çocuklar, sıcak havaların tadını parklarda oyun oynayarak çıkardı.

Çocuklar parklarda güneşli havanın tadını çıkardı

BOLU - Bolu'da, sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırılan 0-14 yaş grubu çocuklar, sıcak havaların tadını parklarda oyun oynayarak çıkardı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 4 Nisan tarihinde 20 yaş ve altı vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması, bugün ikinci kez kalktı. Korona virüse karşı elde edilen başarının ardından kademeli olarak başlayan normale dönüş kapsamında saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına izin verilen 0-14 yaş grubu çocuklar, aileleri ile birlikte Bolu'da parklara akın etti. Güzel havanın tadını parklarda çıkaran çocuklar, saatleri dolana aileleri ve arkadaşları ile oyunlar oynadı.

"Parka geldiğimde huzur hissettim"

Parka geldiğinde huzur hissettiğini söyleyen Efe Gençtürk "Parka geldiğimde huzur hissettim. Kuşlar gibi özgürce uçuyordum neredeyse. Serbest olmak iyiymiş. Ev hapis gibiydi. Ama dışarısı cennet bahçesi gibi. Çarşamba günü iyi ki bize gelmiş. Artık her gün Çarşamba gününü iple çekiyorum. Bugün bisiklete bineceğim, top oynayacağım, parklarda dolaşacağım, kuzenlerimle oyunlar oynayacağız." diye konuştu.

"Hapishaneden çıkmış gibi oldum"

Melisa Çevik (10), hapishaneden çıkmış gibi olduğunu ifade ederek "Çok mutluyum. Uzun süreden sonra hapishaneden çıkmış gibi oldum. Çarşamba günü, çocukların günü gibi bir şey oldu. Çok sıkılıyoruz artık evde yapacak bir şey kalmadı. Artık dört gözle çarşamba gününün gelmesini bekliyorum." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Çarşamba Bolu Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title