Haberler

    Çocuklar mutlu, biz mutlu

    Güncelleme:

    Ebeveynlerin, tatil günlerinde ya da okul sonrasında çocuklarıyla kaliteli zaman geçirebilecekleri restoranlar sayıca zaten az. Bir de anne-babanın yediklerinden keyif alabildiği, sosyalleşebildiği versiyonu ararsak çember epey daralıyor.

    Ebeveynlerin, tatil günlerinde ya da okul sonrasında çocuklarıyla kaliteli zaman geçirebilecekleri restoranlar sayıca zaten az. Bir de anne-babanın yediklerinden keyif alabildiği, sosyalleşebildiği versiyonu ararsak çember epey daralıyor.

    Pelin Yalçın, tam da bu düşüncelerle çocukların yemekten oyuna farklı gereksinimlerini gözeten ama ailelelerin konforunu da ihmal etmeyen bir konsept tasarlamış. Bahçeşehir'de bu yaz açılan Mia Madre'de özellikle götürecek mekan bulmakta zorlandığımız

    0-6 yaş aralığındaki çocuklar için tasarlanan oyun alanları çocuk gelişimini destekleyen oyuncaklar, eğitici ve eğlenceli atölyeler var. Alt kata da bez değiştirme masasından bebek ürünlerine anne ve babaların ihtiyaçlarına göre şekillendirilen bir bebek odası hazırlanmış.

    Çocuklar için sadece oyun alanları değil menü de özel tasarlanmış. Tanınmış şef Murat Bozok'un hazırladığı iki ayrı çocuk menüsünde farklı yaş gruplarının zevklerine uygun buharda pişmiş mevsim sebzesi, ev erişteli kuzu pirzola gibi yemeklerin dışında bebekler için meyve-sebze püreleri de var. Taze meyvelerden kendi yaptıkları lolipop, dondurma, ev yoğurdundan ayran, somon köfte ve organik makarna, köfte burger, sosis, sebzeli organik makarna, ballı süt lezzetli oldukları kadar sağlık odaklı hazırlanan seçeneklerden.

    Dekorasyon ve konseptin ebeveynlere ayrılan kısmında; restoran-kafe alanı, geniş bir teras ve bahçe bölümü bulunuyor. Ana menüde mevsime göre enginar ya da ıspanaklı dip, kinoa ve falafelden etsiz burger, güveçte marinara soslu köfte, şeftali ve kuru etli salata, kaseler, burgerler,

    dana sosis, Cafe de Paris soslu bonfile, taco'lar ve şekersiz sütlaç, ayrıca vejetaryenlere uygun seçenekler var. İspanyol ve Fransız omletli geniş bir kahvaltı verdiklerini de belirtelim. ve doğum günü kutlamaları için de kiralanan mekan aynı zamanda hayvan dostu. Bahçeşehir, (0545) 789 24 00

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Bahçeşehir Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title