Haberler

Çocuklar Kendi Bilekliklerini Tasarlıyor!

Güncelleme:

Trump Alışveriş Merkezi'nde bu hafta sonu çocuklar için çok renkli etkinlikler var.

Kırmızı Başlıklı Kız ve Şirin At Titi adlı tiyatro oyunlarını izleyip ardından katılacakları atölyede kendilerine rengarenk ahşap bileklikler yapacaklar! Tüm etkinlikler ücretsiz!

Trump Alışveriş Merkezi'nin özel çocuk katında bu hafta sonu yine birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Bu hafta sonu çocuklar, en sevilen masal kahramanlarını sahnede izleyecek, ardından 'Ahşap Bileklik Yapımı' atölyesinde kendi bilekliklerini tasarlayacaklar.

Kırmızı Başlıklı Kız sahnede…

11 Nisan Cumartesi günü en sevilen masal kahramanlarından "Kırmızı Başlıklı Kız", 12 Nisan Pazar günü ise "Şirin At Titi" adlı tiyatro oyunları Trump Çocuk Katı Sahnesi'nde sergilenecek. Her iki tiyatro oyunu da saat 13.00'te başlayacak.

Rengarenk ahşap bileklikler… El emeği, göz nuru…

Ayrıca çocuklar 11 – 12 Nisan tarihlerinde saat 14:00'te başlayacak 'Ahşap Bileklik Yapımı" atölyesine katılıp kendi hayal güçleriyle birbirinden renkli bileklikler tasarlayacak. Kendilerine ya da arkadaşlarına en güzel hediye bileklikleri yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title