Haberler

Çocuklar Kasap Dükkanında Sünnet Edildi

Sakarya'nın Geyve İlçesinde Belediye Tarafından Düzenlenen Şölende, Çocukların Bir Kasap Dükkanında Sünnet Ettirilmesi Tepkilere Neden Oldu.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde belediye tarafından düzenlenen şölende, çocukların bir kasap dükkanında sünnet ettirilmesi tepkilere neden oldu.

Geyve Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezinin açılışı ve sünnet nedeniyle bir şölen düzenlendi. Etkinlikte, ailelerinin maddi durumu iyi olmayan 50 çocuk sünnet ettirildi. Katlı pazar yerine kurulan yataklara yatırılan çocuklardan 12 tanesi Gazi Geyve İş Merkezinde bir kasap dükkanına götürülerek burada sünnet edildi. Kasabın masasına yatırılan çocuklar zabıtanın yardımıyla sünnet oldu. Çocukları kasap dükkanında sünnet edilen ailelerden bazıları duruma tepki gösterdi.

Sünnet şöleninin ardından Ankara'ya giden ve telefonda açıklama yapan Geyve Belediye Başkanı Mehmet Kır, sünnet olan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyerek, "Bu sünnet şölenini her yıl düzenliyoruz. Çocuklar sağlık memurları tarafından sünnet edildi. Kasap dükkanı ise boş bir dükkandı. Orası bir süre önce boşaltılmıştı" dedi.

Kasap dükkanında sünnet olayıyla ilgili Geyve Kaymakamlığı inceleme başlattı. Kaymakam Seyfettin Azizoğlu, "Bizden herhangi bir yardım istenmedi. Eğer böyle bir olay varsa gerekeni yaparız" dedi.

(İÇ-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title