Haberler

Çocuklar İçin Festival Düzenlendi

Elazığ'da Türk Kızılayı Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "3. Mavi Çocuk Festivali" düzenlendi.

Genç Kızılay Şubesi ve Gençlik Merkezi'nce Şehit Fethi Sekin Mesire Alanı'nda düzenlenen festivale katılan yüzlerce çocuk yarışmalar ve oyunlarla gönüllerince eğlendi.

Yemek ikramında bulunulan festivalde çocuklar 23 Nisan'ı halay çekerek kutladı.

Genç Kızılay İl Başkanı Mustafa Enes Daş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Etkinliğe katılan çocukların mutluluğundan duydukları memnuniyeti dile getiren Daş, "Bu etkinlikteki amacımız çocukları mutlu etmek. Beraber oyunlar oynadık, yedik, içtik ve halaylar çektik. Çocuklarla güzel vakit geçirdik. Çocukları elimizden geldiğince mutlu etmeye çalıştık." diye konuştu.

Bu festivali her yıl düzenlemek istediklerini belirten Daş, bu etkinliklerle çocuklara her açıdan katkı sunmayı hedeflediklerini aktardı.

Festivale katılan çocuklardan 7 yaşındaki Sırma Bulut, çok mutlu bir gün geçirdiklerini söyledi.

"Burada oyunlar oynadık yemek yedik. Bütün çocukların gününü kutlarım. Burada değişik bilgiler öğrendik, eğlendik." diyen Bulut, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhammed Toprak Demir ise festivali çok beğendiklerini belirterek, "Oyunlar oynadık, güzel bir etkinlik oldu." ifadesini kullandı.

Demir, çocuklara bu tür festivallere katılmaları tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı 23 Nisan Kızılay Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title