Haberler

Çocuklar İçin Ataşehir - Monheim Kardeş Şehir Olacaklar

Güncelleme:

Almanya'nın Köln eyaletine bağlı Monheim'ın Belediye Başkanı Daniel Zimmerman, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi ziyaret etti.

Monhain SPD (Sosyal Demokrat Parti) Parti Başkanı Goller ve Monheim CDU (Hristiyan Demokrat Parti) Başkanı Gronauer ile birlikte Ataşehir'i ziyarete gelen Monheim Belediye Başkanı Zimmerman, Ataşehir ve Monheim'ın kardeş şehir olması için çalıştıklarını söyledi.

Başkan İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Kalender Özdemir ile birlikte Alman misafirlerin yaptığı sohbette, Türkiye ve Almanya gibi iki ülkenin büyük dostluk ve işbirliğinin Ataşehir ve Monheim arasında da geliştirilmesi görüşüldü.

Bu yıl "Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali" için Monheim'dan gelen 24 Alman öğrenci Ataşehir'de misafir edilmişti, buna karşılık 10 Ataşehirli çocuk da Haziran ayında Monheimlı ailelerin yanında bir hafta kalarak bu dostluğun artmasını sağlamışlardı.

Monheim Belediye Başkanı Zimmerman'ı Ataşehir'de karşılayanlar arasında Monhaim'ı ziyarete giden Ataşehirli çocuklar da vardı. Çocuklar Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Monheim Belediye Başkanı Zimmerman'a bu projeden dolayı hem teşekkürlerini hem de hediyelerini sundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Battal İlgezdi Ataşehir Almanya Köln Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title