Haberler

Çocuklar Duymasın'ın İnternet Özel Fragmanı Yayınlandı! Meltem'in Dekoltesi Haluk'u Çıldırtıyor

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın'ın internete özel fragmanı yayınlandı. Gece dışarı çıkacağını söyleyen Meltem'in kıyafetini gören Haluk çıldırtıyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın bitti bitecek derken yılbaşına bomba gibi bir bölümle hazırlanıyor. Dizinin internete özel fragmanı yayınlandı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİYOR

Yeni bölümde, yılbaşı gecesi için kız arkadaşlarıyla plan yaptığını söyleyen Meltem, kıyafetiyle Haluk'u çıldırıyor. Haluk, Meltem'i görünce kıskançlık krizine giriyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

AYDIN:

elin gavurunun bayramını kendi bayramlarımızdan daha güzel kutluyoz her vitrinde çam ağacı kırmızılar desen o biçim allah sonumuzu hayretsin

21
7
yanıtYanıtla
gamze:

vay kara cahil vay

yanıt2
yanıt5
SEDA:

SEN NEYN KAFASNDASN YA

yanıt1
yanıt5
raco:

sende bi yerde haklısın kardeş bizim ülkede çarpık hristiyanlaşmak isteyen bi kesim var cadılar bayramını kutlayan çam ağacı diken dinden uzak bi güruh var bu çarpıklarda maalesef medyada boy gösteren göze batan reyting yapan tipler hal böyle olunca genele yansıyo bu durum herkes öyle yapıyomuş gibi görünüyo ama sade vatandaş noel falan kutlamıyo merak etme sapık tiplerinki gece kalabalıkta ortalığa dökülüp kadına kıza sarkıntılık etmek zengin kesiminkide modernlik adı altında rezillik etmek

yanıt2
yanıt0
bzzttt:

kurtlar vadisi ve çocuklar duymasın bu iki dizi artık son bulmalı

15
10
yanıtYanıtla
ALI BALTALI:

meltem yzuunden ızlemıyorum su dızıyı. .

11
12
yanıtYanıtla
edep yahu:

ahlaksız film, ne edep kaldı ne haysiyet. . . Kuran, Allahın emir ve yasakları unutulmuş ahir zamandayız

20
3
yanıtYanıtla
merve:

izlemk istemyosan kapat izlemek için tıklamayı biliyon ama

yanıt6
yanıt3
adnan:

lan sanane milltn dinnden yobaz

yanıt2
yanıt4
Yüksel KOCAOĞLU:

Anlamadığım şey sizi ilgilendirmeyen şeyleri ya da günah bulduğunuz haberleri okumanız için zorla interneti açtırarak mı okutuorlar sizi.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title