Haberler

Çocuklar Duymasın'a Rakip Olarak Başlayan Jet Sosyete, Reytingde Büyük Başarı Yakaladı

Güncelleme:

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı pazar akşamının reyting birincisi oldu. İkinci sırada Survivor yer alırken üçüncü Jet Sosyete oldu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 5. OLDU

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın ilk üçte yer alamadı. Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın'ı geçerek ilk bölümünde oldukça başarılı oldu.

İşte reyting sonuçları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

boncuk:

Bu Gülse Birsel''i kim komik buluyor anlamış değilim.

9
8
yanıtYanıtla
güven çevik:

Sayın Acun Ilıcalı bu yıl sen ne yaptığının farkındamısın iyi bir düşün her iki tarafında olstarlarının karşılıklı yarıştırmalıydın ben çok izliyordum ama şimdi hiç ilgimi çekmiyor tek kale maç kimin hoşuna giderki birileri 3. kez o yarışları yaparken diğerleri ise ilkez yapacak siz bundanda ne bekliyorsunuzki ancak olstarlar kendileri bariz hata yaparlar ise senin gönüllüler BELKİ sayı alabilirler burada ben takımı kuranlarda hata görürüm takımlar denk olmalı ve sonra yarışırlar

10
0
yanıtYanıtla
HUKUKÇU:

GÜLSE BİRSEL OLMAMIŞ AVRUPA YAKASI BUNA 10 BASAR

7
0
yanıtYanıtla
Adem:

Hâlâ survivor diye şarlatanlık yapılan programı izliyormu bu millet

7
0
yanıtYanıtla
BÖRÜ:

Çocuklar Duymasın''a rakip mi? Sesli güldüm. Jet Sosyete kadrosuna bir bakar mısınız? Son yılların en iyi kadrosu. Hababam sınıfı kendi döneminde ne ise Avrupa Yakası ve Jet Sosyete odur. Bir kaç hafta sonra farkına varacaksınız.

7
0
yanıtYanıtla
köprünün öbür tarafı,:

gülse birsel senaryoları, herzaman birinciliğe oynamıştır, daha ilk hafta bu. . . birkaç hafta sonra en üste oturur J. S. fakat, hiçbir kadro ve senaryo, AVRUPA YAKASI nın , tadını veremez. . .

6
0
yanıtYanıtla
Fadime:

Evlilik proğramları güzeldi ya. . .

2
3
yanıtYanıtla
KUZU KUZU:

TÜRK MALI DİYE BİR DİZİ VARDI . AYNI ONA BENZİYOR. İZLEMEYE ÇALIŞTIM I-IH OLMADI. YAZIK OLDU O KADROYA.

4
1
yanıtYanıtla
Dilek:

Acele karar vermek yanlış olur. . . Bekleyelim ve görelim.

yanıt3
yanıt0
misafir ismail:

bana kalırsa izlemeyin. oraya atacağınız oy parası nı mehmetcik vakfına atın hayıra geçer. hiç değilse sizin sırtınızda sevgililerine ve eşlerine milyon tl lik araç veya takı alıp birde marifetmiş gibi basın ile paylaşmazlar.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title