Haberler

Çocuk Parkında Dehşet! 12 Yaşındaki Çocuğu Pitbullun Dişlerinden Zor Kurtardılar

Güncelleme:

Tekirdağ'da arkadaşları ile birlikte parkta oyun oynayan 12 yaşındaki çocuk sahipsiz pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. 6 kişi tarafından güçlükle kurtarılan çocuğa, hastanede 52 dikiş atıldı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde arkadaşları ile birlikte parkta oyun oynayan 12 yaşındaki İdil B. sahipsiz pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Küçük İdil'i parktaki 6 kişi güçlükle kurtarırken, yüzünden yaralanan ve hastaneye kaldırılan küçük kıza 52 dikiş atıldı.

PİTBULL'UN SALDIRISINDAN GÜÇLÜKLE KURTARILDI

Atatürk Mahallesi Yarımay Sokak üzerindeki çocuk parkında meydana gelen olayda arkadaşları ile birlikte parkta oyun oynayan İdil B.'ye sahipsiz dolaşan pitbull cinsi bir köpek saldırdı. Olay anında parkta büyük panik yaşanırken, İdil'in ailesi ve çevredekiler duruma hemen müdahale etti. İdil güçlükle köpeğin saldırısından kurtarıldı. Burada çevredeki diğer kişilere de saldırmaya çalışan pitbull ardından uzaklaştı.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Pitbul saldırısı sonrası yüzünün şakak kısmından yaranan ve kanlar içinde kalan İdil, ailesi tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Yüzünde derin ısırık izi oluşan İdil hemen tedavi altına alındı ve 52 dikiş atıldı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından ise 12 yaşındaki İdil B. taburcu oldu.

''BAŞKA ÇOCUKLARIN BAŞINA GELMESİN''

Saldırgan bir köpek olarak bilinen pitbulun başıboş sokakta gezmesine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren baba B.B., "Kendini bilmez densiz birinin beslediği pitbul cinsi köpek, kızıma çocuk parkında, 15 çocuğun olduğu yerde vahşice saldırarak öldürmeye çalışmış. Allah'ım kızımı bize bağışladığı için şükürler olsun. Bu herkesin başına gelebilir. Bu köpeğin beslenmesi yasak. Çevrenizde besleyen birini gördüğünüzde şikayet etmelisiniz. Bugün benim kızımın başına gelen başka çocuğun başına gelmesin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (93)

VİCDAN:

Arkadaşlar , pitbul cinsi köpekler sahipleri yüzünden bu hale geliyor. İyi yetiştirildiği zaman bir golden kadar uysal olabiliyorlar. Tamamen sahiplerinin suçu ve ihmalleri yüzünden oluyor bu. Pitbull bakan kişi eğer ki onu vahşileştirmek için yetiştiriyorsa o sahibini uyutun pitbulu değil! Hayvanı nasıl yetiştirirsen öyle olur.

16
67
yanıtYanıtla
zzzz:

boş konuşuyon. pitbull beslersen anlarsın. bu hayvanda katil geni var!

yanıt27
yanıt3
Gökay:

Ülkedeki tüm pitbullar toplatılıp öldürülmelidir.

55
10
yanıtYanıtla
B:

hayvanı nasıl yetiştirdiğinle alkalı bir durum ne pitbullar var o kadar cana yakın ki. hepsini bu şekilde yargılayamazsınız tamamen yetiştirilme şekli önemli pitbull beslemek de yasak değil

10
49
yanıtYanıtla
Geoffrey Chaucer:

Sana soru o zaman: Ben sokakta yürürken bir pitbull gördüğümde bu köpeğin nasıl yetiştirildiğini bilmek zorunda mıyım? Bunu bilme olanağım var mı? Sahibi iyidir/kötüdür nasıl denetlenebilir bu? Sahibindendir ya da değildir tartışma konusu bu olmamalı. Çoluk çocuğun parçalanma tehlikesi bu şekilde şansa bırakılmalı mı?

yanıt12
yanıt3
M. AKİF AYYILDIZ:

HAYVAN HAKLARI SAVUNUCU ZAVALLI KOKANALAR, BAKIN SİZİN KÖPEKLER BAŞI BOŞ DOLAŞIYOR VE BİR İNSANIN HAYATINA KASDEDİYOR, ŞİMDİ NEDEN ULUMUYORSUNUZ, ZAVALLILAR, BİR İNSANIN SİZİN YANINIZDA HAYVAN KADAR DEĞERİ YOKMU, NEDEN O İTE SAHİP CIKMADINIZ DA O ÇOCUĞU O HALE GETİRDİ, BİLMİYORUM BU YORUMU İÇİNİZDEN ÇOK ZAVALLI BİRİ OKUR MU, TEDBİRİNİZİ ALIN HAYVANLARA SAHİP ÇIKIN

31
27
yanıtYanıtla
camcı:

Onlar hayvan savunuyor insan değil çünkü onlarda hayvan

yanıt3
yanıt15
Yiğit G.:

Çünkü hayvanlar daha değerli. Bu dünya onlara ait bize değil bizden milyonlarla yıl önce geldiler. Hiçbir hayvanın doğayı kirlettiğini ormanları yok ettiğini havayı kirlettiğini duydun mu ? Savaş çıkardığını kafa kestiğini işkence ettiğini tecavüz taciz ettiğini duydun mu. . İnsanlar mı hayvanlara işkence ediyor hayvanlar mı insanlara ? Şu dünyadan insanları kaldır hayvanlar rahat yaşar ama hayvanları kaldır insanlara ne olur ? Boş boş konuşmayın işinize bakın nefretinizi başka yerde kusun.

yanıt5
yanıt2
Denyoları Yorumla Büken Bot:

YİĞİT G; Bu dünya onların ise (bize ayit olmadığını iddaa ediyorsun) ilk önce sen bir uza biz arkandan geliyoruz.

yanıt2
yanıt5
M AKİF AYYILDIZ:

YİĞİT G. O ÇOCUĞUN O ŞEKİLDE GÖRÜNTÜSÜ ÇOK MU HOŞUNA GİTTİ, BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM

yanıt1
yanıt1
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title