Haberler

Çocuk İstismarlarına Yönelik Tepkiler

AK Parti Mardin İl Başkanlığı kadın ve gençlik kolları teşkilatları, çocuk istismarlarına yönelik tepki verdi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı kadın ve gençlik kolları teşkilatları, çocuk istismarlarına yönelik tepki verdi.

İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, parti binasında yaptığı açıklamada, minik Eylül'ün acı haberinin tüm insanlığın yüreğini dağladığını söyledi.

Hadım değil idam istediklerini kaydeden Hekimoğlu, "Bugün burada ülkemizde hızla yayılan çocuklarımızın yok edilişini kınamak için toplandık. Her şeyden önce ülkemizin başı sağ olsun. Ölen çocuklar bizim çocuklarımız. Eylül'ün annesi, Ceylin'in annesi, Leyla'nın annesi size sesleniyoruz, adınızı bilmiyoruz ama acınızı biliyoruz ve geçmeyeceğini de. Size sadece sabır dileyebiliyoruz." diye konuştu.

Hiçbir sözcüğün cümlenin bu acıyı dindirmediğinin farkında olduklarını aktaran Hekimoğlu, şöyle konuştu:

"Bugün binlerce anne arkanızda acınız acımız ve bu yürek yangınlarının bitmesi için sizinle beraberiz. Bugün Ceylin'e Eylül'e yapılanlar yarın bizim çocuklarımıza yeğenlerimize veya torunlarımıza yapılacaktır. Yapılan bu istismarı kınıyor ve hükümetimizin bu konuda bir an önce adım atmasını talep ediyoruz. Biz bu canilere karşı susmayacağız. İdamın bunlar için kurtuluş olduğunu bile bile caydırıcı olabilmesi adına idam istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title