Haberler

6 Yıl Hapse Mahkum Edilen Çocuk İstismarcısının, Mide Bulandıran Mesajları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Konya'da "Evim çok sıcak. Gel doyur beni" şeklinde mesajlar atıp evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden Ali S., 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ali S.'yi gözaltına alınmadan önce dövdüğü ileri sürülen Murat D. ise 1,5 yıl hapse mahkum edildi.

Konya'da sosyal medya üzerinden evine davet ettiği F.E.'yi (12), taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınıp, tutuklanan Ali S. (45), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ali S.'yi gözaltına alınmadan önce dövdüğü ileri sürülen Murat D. (41) ise açılan kamu davasında 1,5 yıl hapse mahkum edildi. Kararı İstinaf Mahkemesi'ne taşımaya hazırlanan Murat D., "Kimsesiz bir çocuğa cinsel saldırıda bulunan bir insanı dövdüğüm için cezaevine girmek istemiyorum dedi.

Meram ilçesi Saadet Mahallesi'nde oturan eşinden boşanan ve geçimini günlük işler yaparak sağlayan Ali S., ilköğretim öğrencisi F.E.'ye sosyal medya hesapları üzerinden arkadaşlık isteği yolladı. F.E.'nin bu istekleri reddetmesine rağmen Ali S., istek yollamaya devam etti. Ali S., bir süre sonra arkadaşlık isteğini kabul eden F.E.'yi "Evime gelip misafirim ol. Birlikte güzel vakit geçirelim" diyerek evine davet etti. F.E. de bu isteği geri çevirmeyip eve gitti. Ali S. evinde gelen F.E.'ye cinsel saldırıda bulundu. Küçük çocuk bunun üzerine evden kaçtı.

DÖVÜP POLİSE TESLİM ETTİLER

Ali S., olaydan 1 yıl sonra F.E.'ye sosyal medya üzerinden yeniden mesaj attı. F.E., kendisine atılan, "Seni özledim. Seveyim seni. Evim çok sıcak. Kiracıda evde yok. Gel doyur beni. Seni öpüyorum. Birlikte güzel vakit geçirelim" mesajlarını yakınlarına gösterdi. Evinde kaldığı yakını Muharrem S. de, F.E.'ye, Ali S.'yi iş yerine çağırmasını istedi. Ali S., 28 Haziran 2017 tarihinde F.E.'nin çalıştığı iş yerine geldi. Muharrem S., Ali S.'ye "Senin derdin ne, bu çocukla ne yapmaya çalışıyorsun" diye sordu. Bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışma sırasında Muharrem S., Ali S.'ye tokat attı. O sırada gürültüyü duyan Muharrem S.'nin yan komşusu Murat Doğar, geldi. Ali S.'nin F.E.'ye tacizde bulunduğunu öğrenince çıkan tartışmada sopayla vurdu. Daha sonra polise teslim edilen Ali S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Ali S., hakkında Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne açılan dava kabul edildi. Ali S., mahkemedeki savunmasında, F.E.'nin anne ve babası olmadığından ona bir baba gibi yaklaştım. F.E.'ye tecavüz etmedim. Onunla herhangi bir cinsel birlikteliğim olmadı. dedi. Mahkeme heyeti, Ali S.'ye, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

DÖVDÜĞÜ İÇİN CEZA ALDI

Mahkeme aşamasında Ali S.'ye gözaltına alınmadan önce dövdüğü ileri sürülen Muharrem S. ve komşusu lokanta işletmecisi Murat Doğar hakkında, 'Kasten yaralama, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetten yoksun kılma' suçundan kamu davası açıldı. Tutuklu Ali S.'de dava sırasında her iki kişiden de şikayetçi oldu.

4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme heyeti iş yerinin kapısı kilitli olmadığı için 'kişiyi hürriyetten yoksun kılma' suçunun işlenmediği kanaat getirdi. Muharrem S. 'kasten yaralama suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Muharrem S.'nin F.E.'nin yakını olduğu ve suçu tahrik altında işlediği için cezayı 3 ay 3 güne indirip, 'hükmün açıklamasının geri bırakılmasına' karar verdi. Heyet aynı suçtan yargılanan Murat Doğar'a da 1 yıl hapis cezasına mahküm etti. Sopa kullandığı ve Ali S.'nin vücudunda kemik kırığı oluştuğu için bu ceza 1,5 yıla çıkartıldı. Doğar'ın, daha önce karıştığı başka bir kavgada silah kullandığı ve o olaydan dolayı infazı bulunduğundan cezası ertelenmedi.

"SAPIK YÜZÜNDEN HAPİS YATMAK İSTEMİYORUM"

Yaptığının yanlış olduğunu kabul eden Murat Doğar, kimsesiz bir çocuğa taciz olayını duyunca sinirlerine hakim olamadığını belirtti. Daha önce karıştığı bir olaydan dolayı aldığı cezanın infazı bulunduğu içinde aldığı 1.5 yıl hapis cezasını cezaevinde geçirmek zorunda kalacağını ifade eden Doğar, "Yaptığımın yanlış olduğunu kabul ediyorum. Keşke yapmasaydım. Ancak kimsesiz bir çocuğa yapılan cinsel saldırı sonucu kendime hakim olamadım. Hakkımda açılan kamu davası nedeniyle 1,5 yıl hapse çarptırıldım. Ben bir sapık dövdüm diye bu cezayı yatmak istemiyorum. İstinaf Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. Para cezasına çevrilmesine razıyım. Dövdüğüm kişi, 12 yaşındaki bir çocuğa 'cinsel istismar' suçundan hüküm giymiş bir kişi. Yaptığım yanlış fakat benim yerimde kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi. diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

adını_senkoy:

yasa cıkarında cocuk istismarcılarını yakalım. . bunların ölüsünüde gömmek şerren günahtır

23
1
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Dövenleri hapse atan zihniyeti okutan üniversitenin hukuk fakültesinin bahçesindeki oksijen veren ağacın köküne kibrit suyu. . .

20
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

12 yasındakı cocugun sosyal hesabı nedır yaaa nerde bu aıleler

12
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Mallar...

8
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Onu bunu vuranı, yaralayanı, saldırıda bulunanı salıveriyorlar ya; sapık dövdü diye kim bu adamı suçlayabilir? Dövülenin niçin dövüldüğünü bilmiyorlar mı, bunun hiç mi etkisi yok? Ki az bile yapmış adam. Ellerine sağlık.

9
0
yanıtYanıtla
ASIM:

GENÇLERİMİZİN DURUMU İÇLER ACISI, HEPSİNİN ELİNDE EN PAHALISINDAN TELEFON, VEYA TABLET, BÜTÜN GÜNLERİNİ HEMEN HEMEN ONLARLA YAHUT EYLENCE YERLERİNDE, ŞURDA BURDA GEÇİRİYORLAR, MEMLEKETİN GELECEĞİ ÇOCUKLAR VE GENÇLER İYİ EĞİTİLMESİ LAZIM, ÖRFÜMÜZE ADETİMİZE GÖRE, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE GÖRE YETİŞTİRMEK LAZIM, BUNLAR HER ANANIN BABANIN VE TOPLUM OLARAK BİZLERİN GÖREVİ, ELİN YABANCISINA ÇOCUKLARIMIZI TESLİM ETMEYELİM, KÜÇÜK YAŞLARDA ELLERİNE BU OYUNCAKLARI VERMEYELİM, YOKSA AKIBETİMİZ HİÇ İYİYE GİTMEZ

8
1
yanıtYanıtla
Leda:

Öncelikle o herifin Allah belasını versin. Dövenlerin de ellerine sağlık keşke öldürselerdi de haklı yere hapis yatsalardı. 12 yaşındaki çocuğun ebeveynleri her kimse biraz göz kulak olsunlar. Sosyal medya bu yaştaki çocuklar için oldukça tehlikeli!

8
0
yanıtYanıtla
Yesil:

Kız neden evine gidiyor ki adamın hadi gitti oln oldu 2. şahıs tacizciyi neden dövüyor ? polis e haber ver kızla polisi görüştür devlet gereğini yapar

2
6
yanıtYanıtla
BİYOLOG:

yalnız 12 yaşındaki cocuklara da telefon vermeyelim

7
0
yanıtYanıtla
şafak:

yazıklar olsun adamın yerinde olsa kim olsa aynı şeyi yapar cezasının iptaline karar verinki bu şeytanlar en azından bir nebzede olsa toplumdan korkarak bu tarz kansızlığı yapmaktan korkarlar

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title