Haberler

Çocuk Hastanesinde 23 Nisan Coşkusu

Bursa Çekirge Çocuk Hastalıkları Hastanesi Personeli, Tedavi Gördükleri İçin 23 Nisan Coşkusuna Katılamayan 150 Çocuğa Çeşitli Hediyeler Dağıtarak, Bayramlarını Kutladı. Bir An Bile Olsa Acılarını Unutan Çocuklar, Verilen Hediyelerle Gülümsedi.

Bursa Çekirge Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeli, tedavi gördükleri için 23 Nisan coşkusuna katılamayan 150 çocuğa çeşitli hediyeler dağıtarak, bayramlarını kutladı. Bir an bile olsa acılarını unutan çocuklar, verilen hediyelerle gülümsedi.

Bursa Çekirge Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) ile birlikte anlamlı bir organizasyona imza attı. Hastanede tedavi gördükleri için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılamayan çocuklara, çeşitli hediyeler dağıtıldı. Erkeklere araba, kızlara ise bebek hediye eden hastane personeli, çocukların bayramını kutladı. Meyve suyu kek ve çikolata ikram edilen çocuklardan yaşı büyük olanlara ise kitap hediye edildi. Bir an bile olsa acılarını unutan çocuklar, verilen hediyelerle gülümsedi.

Bu yıl 3.'sünü düzendekileri etkinliklerinin artık geleneksel hale geldiğini ifade eden Çekirge Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlhan Dündar, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sebebiyle böyle bir organizasyona imza attık. Hastanede tedavi gören kısaca travma yaşamış 150 çocuğumuzu unutmadık. Çeşitli hediyeler dağıtarak bayramlarını kutladık. Bu, bayramı hastanede geçirmenin burukluğunu yaşayan çocuklarımıza ve yakınlarına moral oldu. Bunun motivasyon ve iyileşme sürecine olumlu katkısı olacağını düşünüyoruz" dedi.

(OSM-OMR-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title